0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Який одяг не потрібен діткам шкільного віку

1.09.2020
129

У житті дитини існує безліч важливих етапів. Один з таких етапів – похід в перший клас. Малюк відчуває себе вже зовсім дорослим, вимагає відповідного ставлення до себе (наскільки це можливо в його віці) і цю потребу необхідно задовольнити. Тепер будуть нові сімейні права і обов’язки, нові можливості і заохочення, новий погляд на гардероб. Можна довго думати про те, яка ж одяг потрібна маленькому школяреві, а ось яка не потрібна точно, розберемося прямо зараз.

Мамі не подобається

До думки дитини потрібно прислухатися завжди, а в період хвилюючою підготовки до школи – тим більше! До підготовки відноситься не тільки закупівля канцелярського приладдя і шкільної форми, але і зміни в особистому просторі малюка, включаючи його гардероб і шафа з іграшками. Запропонуйте синові чи доньці разом розібрати речі, прикрасити кімнату, замінити звичні постільні комплекти на більш цікаві. І тут, все як завжди повинно відбуватися в ігровій формі, інакше дитині може стати просто не цікаво займатися наведенням ладу. Пам’ятайте про те, що найголовніше – нові смаки і переваги вашого чада, а вже потім ваша думка.

Який одяг не потрібен діткам шкільного віку - изображение 1

Ведмежата і слоники

Зверніть увагу на одяг вашої дитини. Чи актуальна вона для його віку? Чи впевнені ви в тому, що ці речі будуть достатньо сучасні, зручні і поєднані з іншими елементами гардероба? У дитячому садку трохи простіше, там все ще зовсім крихти, а ось в школі діти починають відчувати себе дорослими і значимими. Саме від учнів молодших класів найчастіше можна почути знамениту дитячу фразу: «я не маленький, я вже великий!».

Який одяг не потрібен діткам шкільного віку - изображение 2

У більшості шкіл правила зобов’язують діток носити шкільну форму, але школа – це не тільки заняття, але ще і суспільство. Дитячі свята, позакласні заходи, гуртки і курси, все це місця, де шкільною формою не звільнишся, доводиться підбирати повноцінний дорослий гардероб. Саме час переводити улюблені футболки з ведмежатами і слониками в розряд домашнього одягу. Як би ми не намагалися продовжити дитинство наших малюків, не варто забувати про те, що вони все-таки ростуть і змінюються. Це зовсім не означає, що смішні футболки з строкатими малюнками доведеться замінити на строгі трендові принти. Йдеться виключно про відповідність одягу і віку дитини. Наприклад, костюмчик зі смішними мавпочками можна поміняти на комплект з феями Winx або персонажами з Фіксікі. В крайньому випадку можна обійтися однотонної одягом, якщо малюк ніяк не визначиться з малюнком.

Особистий простір

Допоможіть дитині оновити свою кімнату. Купуйте малюкові зручний письмовий столик, зонується простір, приділяючи увагу місцю для сну, навчання й ігор. Розкажіть, що своя кімната – це маленька версія квартири і відповідальність за неї несе господар. Запропонуйте дитині «змінити декорації», можливо замість старих картинок зі лічилки і табличками для вивчення кольорів дитині захочеться повісити фотографії або маленькі шпаргалки для школи.

Який одяг не потрібен діткам шкільного віку - изображение 3

У нашому каталозі є гарний одяг для дітей оптом і в роздріб, для ваших маленьких модників.

Який одяг не потрібен діткам шкільного віку - изображение 4

Схожі статті: