0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як заощадити при покупці шкільної форми?

3.11.2021
112

Форма для школи — це важлива стаття витрат усіх батьків. Тому що кожен хоче, щоб його дитина почувала себе комфортно, добре виглядала і її зовнішній вигляд відповідав правилам навчального закладу. Особливо це важливо, коли у школі передбачено суворий дрес-код. Оскільки речей для школяра потрібно багато, дотримуйтесь наших порад. Вони допоможуть купити якісну шкільну форму та заощадити бюджет.

Як шукати?

Згідно з дослідженнями, носіння однотипного одягу у навчальному закладі позитивно позначається на дисципліні та успішності. Крім того, форма дозволяє дитині відчути себе частиною колективу. Тому у багатьох школах запроваджено дрес-код.

Як заощадити при покупці шкільної форми? - изображение 1

При цьому комплекти, в яких дитина ходитиме до школи, мають бути зручними, зносостійкими. Тому купувати одяг потрібно лише у перевірених магазинах. Якщо ви хочете, щоб витрати на шкільну форму для дівчаток були мінімальними, при виборі речей скористайтеся такими рекомендаціями:

  • Гольфи, футболки та сорочки можна купувати до початку навчального сезону, на щорічних розпродажах.
  • Якщо збираєтеся купувати одяг через інтернет, робіть це на сайтах з детальним описом товару та якісними фотографіями.
  • Вибирайте речі у базових відтінках у стилі кежуал. Тоді дитина зможе носити їх півтора-два роки, створюючи різні образи щодня.
  • Не купуйте одяг на 2 розміри більше або занадто обтислий, навіть якщо це стосується спортивного костюма. Тому що дитина почуватиметься некомфортно і може відмовитись носити речі зовсім.
  • Купуйте шкільну форму для хлопчика з минулорічних колекцій, тому що тоді можна розраховувати на дисконт. Головне, щоб колекції було не більше одного року, а одяг був вибраний класичного крою, такі моделі не втрачають своєї актуальності.
Як заощадити при покупці шкільної форми? - изображение 2

Перед початком навчального року шкільна форма особливо потрібна, тому на знижки та прийнятні ціни розраховувати не доводиться. Через це велику частину одягу рекомендується купувати за 2-3 місяці до початку осені. Єдине, на чому можна не заощаджувати – це одяг для Першого дзвінка.

Шкільна форма

Одяг для школи – це те, на чому не можна економити. Форму дитина буде носити щодня, і важливо, щоб у ній вона почувала себе комфортно і виглядала стильно. Тому при виборі речей враховуйте таке:

  • спортивний костюм можна замовити онлайн, тому що міряти футболки, лосини, шорти, худі необов’язково;
  • деякі елементи форми, наприклад, спідниці або жилети, можна пошити самостійно або звернутися до швачки;
  • піджаки, штани можна купити на розмір більше, щоб після підшити або оснастити резинками, додатковими кнопками та блискавками;
  • Не купуйте все відразу, краще робити це поступово, перед початком наступного сезону.

Батькам варто стежити за акціями, розпродажами в магазинах. Наприклад, часто трапляються пропозиції купити дві речі за ціною однією.

Взуття

Взуття для школи має бути зручним, якісним, відповідним за розміром. Це запорука того, що вона прослужить кілька років і не спровокує появу проблем із ногами. Оскільки походи до ортопеда чи лікувальний масаж обходяться дорожче, ніж середньостатистична пара туфель чи чобіт.

При цьому взуття має бути виконане з натуральних матеріалів – шкіри, замші або текстилю, щоб ніжки дитини не прілі, а шкіра дихала. Якщо йдеться про кросівки, то вони мають бути із супінатором, а купувати їх краще у спеціалізованих спортивних магазинах.

Замовляти в інтернеті взуття не варто, бо важливо, щоби школяр міг приміряти туфлі. Єдиним винятком є ​​наявність в онлайн-магазині послуги з обміну, повернення товару.

Схожі статті: