0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Відзначаємо День народження дитини в холодну пору року

24.10.2020
258

От пощастило ж народитися тоді, коли і на вулиці з друзями не пограти, і темніє так рано. Звичайно пощастило! Кожна пора року прекрасна по-своєму і «холодні» дні народження можна відзначити не гірше «теплих». Саме час батькам осінніх і зимових діток прикинути що до чого і розібратися з програмою найулюбленішого дитячого свята. Відзначимо День народження весело, навіть якщо на вулиці буде снігопад!

Домашній карнавал

Гарна ідея – влаштувати тематичну вечірку вдома. Можете впоратися своїми силами, а можете замовити в агентстві аніматорів і прикраса кімнати. Втім, при веселій компанії і деяких зусиллях з боку батьків можна влаштувати веселе свято з конкурсами та іграми навіть без залучення додаткових людей. Обговоріть з дитиною тему майбутнього заходу, розпитайте його про те, який костюм і образ хоче ваш малюк, чого очікує від свята і гостей. Пам’ятайте, що дитяче свято створюється спеціально для дитини. Дорослу посиденьки можна перенести на інший день, а під час вечірки вся увага направити виключно на своїх чад.

Відзначаємо День народження дитини в холодну пору року - изображение 1

Розважальний центр

Ще одна відмінна ідея – веселощі в розважальному центрі з усіма цими батутними аренами, дитячими ігровими автоматами і затишній пиццерией. Щоб піти туди не обов’язково вигадувати елегантне вбрання, досить стильною повсякденного одягу. А щоб прибрати відчуття буденності з образу дитини, купіть до свята нову річ, як це зазвичай роблять на Новий рік. У той час, коли дітки будуть зайняті іграми і, можливо, навіть перебувати під наглядом аніматорів, батьки зможуть спокійно поспілкуватися за столиком.

Відзначаємо День народження дитини в холодну пору року - изображение 2

Дитячий садок

Ще одна ідея – це свято безпосередньо в дитячому саду. Прекрасний варіант для самого веселого свята! Навряд чи ви зможете зібрати двадцять чоловік з батьками в одному кафе, тому можна влаштувати свято прямо в дитячому садку за умови, що колектив дружний і у вашого сина чи доньки там друзі. Не забудьте про конкурси та призи, про частування для всіх і смачний тортик зі свічками. Деякі батьки влаштовують подвійне свято – окремо в дитячому садку і окремо в колі сім’ї, але навіть якщо це буде тільки садок, дитина все одно залишиться задоволений.

Програма-максимум

Прекрасним варіантом для веселого Дня народження може стати свято разом з батьками, який буде тривати весь день. Вранці в кіно, далі парк розваг, зоопарк, катання на ковзанах, обід в улюбленому кафе, прогулянка в парку з морозивом. Варіанти сценарію безмежні. Діти дуже швидко ростуть і з кожним роком у вашого крихти буде все більше друзів і нових інтересів. Подаруйте своєму чаду незабутній час в колі сім’ї, коли ніхто нікуди не поспішає, все можна і вся увага тільки дитині. Пізніше ваш син або дочка буде згадувати цей День народження як найкраще свято в житті.

Відзначаємо День народження дитини в холодну пору року - изображение 3

Як би ви не відсвяткували День народження дитини, найголовніше – оточити його турботою і увагою, акцентуватися на бажаннях малюка і на його гарному настрої. Адже чим яскравіше свято, тим щасливіше буде ваше чадо.

А в нашому каталозі ви можете підшукати відповідний наряд на свято. У нас представлений модний одяг для дітей оптом і в роздріб.

Схожі статті: