0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

У чому спати діткам до року в холодну пору

25.11.2020
2894

Зима не просто застає зненацька батьків маленьких дітей, вона змушує в буквальному сенсі проводитися щодо того, чи тепло дитині або ж навпаки, не жарко йому. Але саме неспокійний час настає вночі, коли залишити вікно на провітрювання означає перетворити в льодовик всю кімнату, а закривши його стає жарко через опалення. Так як же варто одягати малюка до сну взимку, адже вночі ви не можете щохвилини контролювати наскільки дитині комфортно.

Найголовніше, без паніки! Давайте спробуємо збалансувати дитячий спальний костюмчик і температуру повітря в тому приміщенні, де буде спати ваша дитина.

Дитяча кімната

Кожній дитині необхідний прохолодне повітря в будь-який час року і в будь-який час доби. Тому дитячу кімнату в зимовий час необхідно правильно підготувати. Перед тим як укладати малюка спати, добре провітріть приміщення. Далі подкрутите краники на батареях так, щоб опалення було менше і ні в якому разі, не вмикайте обігрівач.

У чому спати діткам до року в холодну пору - изображение 1

Через низьку температуру на вулиці, кімната дитини стане прохолодніше, головне відрегулюйте батареї так, щоб не було надто вже холодно. У дитячому ліжечку відрегулюйте бортики так, щоб на тому рівні, де лежить малюк, не було відкритого простору. Для старших діток виберете тепле ковдрочку, а для зовсім маленьких підшукайте зручний зимовий спальний мішечок, це безпечно і дуже практично.

Одяг для сну

Маленьким діткам найкомфортніше буде спати в чоловічків з щільного бавовни. Плюс цього одягу в тому, що ні штанини, ні Рукави не задеруть під час сну і не натиснуть ручки і ніжки. Вибирайте якісні чоловічки, наприклад від Smil. Помістивши малюка в спальний мішок, ви можете бути спокійні за його нічний сон, адже повітря буде прохолодним і комфортним для дихання, а одяг тепла і не дасть малюку замерзнути.

У чому спати діткам до року в холодну пору - изображение 2

З дітками старшого віку будете ви ходити за тим же принципом: дитині повинно бути тепло, але не жарко. Цікаво те, що старшим дітям можна надягати більш щільну піжаму ніж, наприклад, немовлятам. А все тому, що старші діти сплять під ковдрою, яке благополучно можуть скинути з себе вночі. Піжама ж, захистить малюка від холоду в цьому випадку і дитина комфортно проведе залишок ночі.

Якою б не була зима, головне, щоб ви були до неї готові і знали, як максимально якісно забезпечити комфорт своєму улюбленому чаду. Насолоджуйтесь самим святковим сезоном в році і нехай ваш син або дочка радіє разом з вами.

Схожі статті: