0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Толстовка і світшоти – основа гардероба дитини

25.10.2020
166
Толстовка і світшоти - основа гардероба дитини - изображение 1

Толстовки і світшоти – це практичні і універсальні кофти, які підходять під будь-який стиль одягу. Не дивно, що сьогодні вони є в гардеробі у кожного дорослого і дитини. Фасон передбачає свободу рухів і масу варіантів носіння. Залежно від сезону можна підібрати більш легкі моделі з 100% бавовни або з більш теплого матеріалу, наприклад, футера з начосом. Вибір таких кофт величезний. Як для хлопчиків, так і для дівчаток нескладно знайти підходящу під решту одягу модель – з принтом або однотонну

Їх можна носити в школу, якщо це не порушує внутрішніх правил, на прогулянку, в гості, граючи у дворі або займаючись спортом.

Що потрібно знати про світшоти: вибираємо обновку правильно

Толстовка і світшоти - основа гардероба дитини - изображение 2

Світшоти – це свободою светр простого крою без блискавки, як правило, з круглою горловиною. Також відмінними рисами даного фасону кофт є довгі рукава з манжетами і широка гумка знизу.

Цей елемент гардероба спочатку був придуманий для спорту, але успішно перекочував в повсякденний стиль. Сьогодні його миксуют не тільки з джинсами, хоча це найпростіша і зручніша комбінація, але і сміливо носять з брюками, надягаючи поверх сорочки. Дівчата можуть носити його з сукнею або спідницею. Щоб такий комплект виглядав нарядно, виберіть модель з незвичайним дизайном, наприклад, з рюшами, воланами, аплікаціями. З світшоти збори в школу значно спрощуються.

Комфорт залежить від матеріалу. Чим натуральніше склад, тим менше дитина потіє, тому що не порушується природний теплообмін, повітря проходить крізь волокна. До того ж натуральна тканина не електризується. До якості дитячих речей пред’являються підвищені вимоги, тому перед покупкою потрібно уважно вивчити бирки, а якщо замовляєте онлайн – опис складу.

Підбираємо дитячий толстовку

Головна відмінність, воно ж перевага, толстовок – це капюшон. Не всі діти, особливо підлітки, люблять шапки, каптури їм подобаються більше. Толстовки, як правило, шиють з теплих щільних тканин – флісу, футера з начосом. Дизайн універсальний – підходить і для хлопчиків, і для дівчаток. Поєднується з джинсами, спортивними штанами, шортами.

Толстовка і світшоти - основа гардероба дитини - изображение 3

Колір можна підібрати будь-хто. Дітям особливо подобаються мультяшні або казкові герої, тварини, яскраві написи, а також 3D принти, тобто з об’ємним реалістичним зображенням, наприклад, галактики або пейзажу.

У суху погоду ці кофти можуть замінити верхній одяг. Варто купувати їх трохи на виріст, щоб можна було одягати під них не тільки футболку, але і який-небудь теплий светр або гольф. Для прогулянок, походу на тренування або в магазин зручніше одягу не знайдеш. Комфорту додають місткі кишені на поясі, вони можуть бути наскрізними – так звані кенгуру.

Щоб правильно підібрати розмір, не варто орієнтуватися тільки на вік дитини. Позначення S, M, L теж не завжди допомагають. У виробників часто своя розмірна сітка, її можна знайти на сайті або запитати у консультанта (навіть якщо це інтернет-магазин). Тоді, вимірявши зростання, обхват грудей і голови дитини, ви точно підберете кофту, яку йому не захочеться знімати.

Які матеріали краще всього підходять для дитячого одягу?

Для дитячих речей краще підходить бавовна. Він володіє такими властивостями:

  • повітро-і паропроникність;
  • гігроскопічність;
  • гипоаллергенность;
  • легкість;
  • міцність;
  • приємний до тіла.

Вбираючи до 30% вологи, бавовна залишається сухим на дотик, пропускає повітря і забезпечує правильну терморегуляцію. Влітку в ньому не жарко, а взимку не холодно. Не викликає роздратування або алергічних реакцій, підходить навіть для немовлят.

Толстовка і світшоти - основа гардероба дитини - изображение 4

Для самих маленьких варто вибирати одяг з 100% бавовни. Для дітей постарше підійдуть матеріали з комбінованим складом. Завдяки наявності синтетичних волокон (еластану, поліестеру), матеріал стає більш довговічним, еластичним, зносостійким, менше мнеться і не скочується. Витримує часті прання, не деформуючись і не втрачаючи колір. Головна умова – прати потрібно при температурі не вище 40 градусів.

Футер – бавовняна тканина. Толстовки частіше шиють з тринитковий футера. Вони дуже теплі, м’які, всередині з ніжним ворсом. Вони не будуть витягатися або протиратися на ліктях. Світшоти з двухніткі Не такі щільні, краще лягають по фігурі, при цьому все одно добре зберігають тепло. Одягнувши зверху вітровку, промокне в непогоду куртку або пуховик, дитина буде захищена від будь-якої негоди.

Якість пошиття

На комфорт впливає не тільки склад тканини, а й якість виготовлення – від розкрою до оздоблювальних швів. Тому варто вибирати фабричні речі. Їх головні переваги:

  • дотримання ГОСТів;
  • контроль якості (сировини, готової продукції);
  • професійна форма, пошиття;
  • розроблені дизайнерами, а не скопійовані моделі;
  • авторські принти;
  • сертифікати безпеки.
Толстовка і світшоти - основа гардероба дитини - изображение 5

Бренд SMIL – відомий в Україні виробник дитячого одягу. Фабрика знаходиться в Одесі. За виробництво відповідають професійні швачки, технологи, дизайнери, використовується сучасне швейне обладнання. Продукція відповідає вітчизняним і європейським стандартам якості, текстиль – екологічно безпечний.

В асортименті бренду речі для дітей від 0 до 17 років. В інтернет-магазині можна замовити спортивний одяг, шкільну форму, комплекти для новонароджених, нарядні сукні та костюми. Нові колекції виходять кожен сезон. Регулярно проводяться різні розпродажі, акції, щоб ви могли придбати дитині обновки вигідно.

Схожі статті: