0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Стереотипи про відтінки дитячого гардеробу

6.11.2020
103

Дівчаткам – рожеве, а хлопчикам – блакитне. Саме так ми ставимося до квітів дитячого одягу. Втім, сучасні батьки поступово починають відходити від цієї тенденції і вибирати своїм малюкам речі, керуючись іншими критеріями. Деякі мами і тата навіть примудряються одягати своїх діток в модних відтінках сезону, продиктованих інститутом кольору Пантон.

Відходимо від стереотипів

Немає нічого поганого в тому, щоб купити одяг для новонародженого з елементами рожевого, або блакитного кольору. Але існує ще безліч цікавих відтінків, які виглядають не менш мило на крихітних сорочечках і повзунках. Тут уже швидше справа не в відтінках, а в кольорі і малюнку. Безумовно, комбінезони з машинками або футболістами краще купувати хлопчакам, а боді з намальованими лялечками і сердечками залишати для дівчат.

Стереотипи про відтінки дитячого гардеробу - изображение 1

Дуже красиво і на хлопчиків і на дівчаток виглядає одяг молочних і бежевих відтінків. Якщо повернутися до рожевого і блакитного, то зараз цілком допустимо наряджати дівчаток в одяг блакитних відтінків, а хлопчикам можна успішно комбінувати блакитну сорочечку з рожевими повзунками.

Підросли дітки

Гардероб старших діток відрізняється колірними рішеннями від гардероба немовлят. І навіть тут деякі батьки користуються сучасними тенденціями і звертаються до інституту кольору Пантон, який кожен сезон диктує модні кольори та відтінки. Хтось може сказати, що це занадто пафосно і неприйнятно по відношенню до дитячого одягу. Однак, з іншого боку, чому б і ні?

Стереотипи про відтінки дитячого гардеробу - изображение 2

Якщо виробники створюють якісний і красивий одяг для малюків, чому вона не може, до всього іншого, бути стильною і трендової? Проте, ні загальноприйняті норми щодо кольору дитячого одягу, ні новомодні віяння, звернені до світових подіумах, не приймуть за вас вірне рішення щодо гардеробу дитини. Все залежить від самого малюка і від того, як він сам ставиться до формування власного образу. Є діти, які взагалі не переносять слово «мода» і вважають за краще бути індивідуальними з голови до п’ят. Таким малюкам підійдуть будь-які стильні речі, які викликають симпатію у вашого чада.

Так чи інакше, в питаннях відтінків гардероба можете сміливо радитися зі своєю дитиною, адже малюкам завжди приємніше надягати речі, на яких присутні елементи улюбленого кольору. Адже саме вашим діткам і носити цей одяг, тому їх думка в цьому питанні є найголовнішим.

Схожі статті: