0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Слинявчик для новонародженого: чи потрібен і для чого?

9.11.2020
644
Слинявчик для новонародженого: чи потрібен і для чого? - изображение 1

Cлинявчик – скромний аксесуар для малюків, який має великий потенціал. Це важливий предмет дитячого одягу, який використовується кожен день. Слюнявчики виготовляють з різних матеріалів (тканина, пластик, силікон і т.д) зазвичай в яскравих кольорах. Серед аксесуарів для маленьких хлопчиків і дівчаток можна знайти навіть одноразові моделі, які можна використовувати під час відпочинку або в поїздці.

Навіщо потрібен слинявчик новонародженому?

Нагрудник або слюнявчик в класичному варіанті являє собою невеликий шматок тканини, який прикриває груди, живіт дитини. Він виконує кілька важливих функцій:

Слинявчик для новонародженого: чи потрібен і для чого? - изображение 2
  • захищає одяг від попадання їжі, дитячих слини;
  • допомагає зберегти речі сухими, охайними;
  • дозволяє скоротити часові витрати на прання, переодягання малюка;
  • запобігає утворенню на шкірі малюка подразнень.

Для максимальної зручності використання нагрудники зазвичай оснащені спеціальними зав’язками, які фіксують аксесуар на шиї малюка. З огляду на специфіку застосування, слюнявчики іноді доповнюють шаром непромокаючої м’якої тканини або клейонки знизу. Це значно покращує його характеристики. З таким аксесуаром, як нагрудник, ваш малюк завжди буде виглядати охайним, чистим.

Коли потрібен слинявчик?

Багато батьків, вибираючи аксесуари для маленьких дівчаток і хлопчиків, замислюються про покупку слинявчика. Коли аксесуар може дійсно стати в нагоді? Можливо, нагрудник не є річчю першої необхідності, але його функції недооцінювати не можна. Він допомагає захистити дитячий одяг від різних забруднень:

Слинявчик для новонародженого: чи потрібен і для чого? - изображение 3
  • в дитинстві захищає речі малюка від відрижки, яке характерно для маленьких діток;
  • в період прорізування зубів захищає одяг від слюнок, які раз у раз течуть з рота дитини, можуть зіпсувати його зовнішній вигляд і доставити незручності;
  • в період, коли в раціон малюка вводиться прикорм, слюнявчик вловлює частинки рідини і їжі, перешкоджає забрудненню і намокання одягу.

Дійсно незамінним аксесуаром слюнявчик стає, коли дитина проявляє інтерес до самостійного харчування. Сніданок, обід, полуденок, вечеря супроводжується плямами на одязі, стінах і т.д. Але якщо зі стінами справи йдуть складно, то речі від попадання дитячої їжі легко захистить слюнявчик.

Багато мам замислюються про те, скільки ж нагрудників купувати малюкові. З огляду на, що це предмет інтенсивного використання, у вас повинно бути, як мінімум пару змінних примірників. Ця корисна річ стане в нагоді і під час прогулянки, в гостях, вдома, під час сімейного відпочинку. Тому бажано мати хоча б 3-4 тканинних слинявчика. Дуже зручні у використанні вироби з силікону або пластику. Такий варіант відмінно підходить для годування. Він добре захищає одяг від плям і легко миється, тому може використовуватися багаторазово.

Слинявчик бандана з яскравими принтами

Сьогодні на ринку серед класичних моделей дитячих нагруднічков можна зустріти більш оригінальні варіанти. Наприклад, слюнявчик в формі бандани на запах. Він має трикутну форму, зазвичай виконаний з мембранної водовідштовхувальним тканини з одного боку, а також м’якого бавовни – з іншого.

Слинявчик для новонародженого: чи потрібен і для чого? - изображение 4

Слинявчик на запах фіксується на шиї малюка за допомогою зручної застібки. Кнопки в два ряди або липучка дозволяє легко регулювати обсяг в залежності від віку малюка. Такий аксесуар може стати модною деталлю дитячого образу, особливо якщо матуся постарається підібрати його дизайн під загальну стилістику одягу. У продажу є яскраві варіанти, як для дівчаток, так і для хлопчиків, виконані з різних матеріалів.

Великий вибір нагрудників для малюків представлений в асортименті українського виробника дитячого одягу «СМІЛ». У нашому інтернет-магазині ви знайдете аксесуари для дітей різного віку, оформлені в яскравих кольорах. У нас є кофтинки і сорочечки, боді, головні убори, повзунки і штанці з кишенями, сліпи, «чоловічки» і багато іншого.

Представлена ​​в асортименті бренду «СМІЛ» одяг для дітей віком до 14 років. Всі товари виконані з сертифікованих матеріалів високої якості. Вони дарують дітям приємні тактильні відчуття, не викликають алергії і подразнень. У нас зручні способи оплати, є доставка по Україні.

Схожі статті: