0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Що взяти на прогулянку з дитиною в спекотну погоду

1.09.2020
110

Запеклі деньки обожнюють і дорослі, і діти. Особливо коли нікуди поспішати і є можливість насолодитися приємним проведенням часу на прогулянці з власним чадом. Проте, навіть до найпростішої прогулянці слід підготуватися, адже хіба мало що може знадобитися під час ранкового або вечірнього виходу на дитячий майданчик.

Що взяти на прогулянку з дитиною в спекотну погоду - изображение 1

Немовлята

Як не дивно, але з немовлятами найпростіше виходити на прогулянку в спекотні дні. Точніше, вдень якраз виходити і не треба. З немовлятами прийнято гуляти рано вранці і під вечір, коли спека або ще не почалася, або вже спала. З собою маленькому потрібно взяти додаткове харчування (якщо на штучному вигодовуванні) і водичку. Все це зберігати в термосумке.

Що взяти на прогулянку з дитиною в спекотну погоду - изображение 2

Можна взяти додатково тонку і щільну пелюшечку, щоб захистити малюка від ранкового прохолодного вітру. Обов’язково надягайте москітну сітку на коляску, так як і вранці і ввечері в теплу пору на вулиці повно мошок. Одягнути дитини можна в тоненький цілісний комбінезон або боді, в залежності від погоди. Постарайтеся купити одяг для малюка, яка максимально підходить для спекотних серпневих днів. Але враховуйте, що в цьому місяці вже бувають холодні вечори.

Підросли дітки

З цими Непосєдов все складніше, адже за ними потрібне око та око. Підрослим малюкам теж необхідно брати більше питної води і також зберігати її в термосумке. Крім усього іншого, не зайвим буде мати в запасі одну додаткову бавовняну майку і шорти. Обов’язково беріть з собою перекис водню, вату, йод і пластир. До слова, йод і перекис навіть продаються в спеціальних «контейнерах-непроливайка». Звучить не дуже приємно, але зате ранки на розбитих колінах вашого чада будуть вчасно оброблені.

Що взяти на прогулянку з дитиною в спекотну погоду - изображение 3

А ще беріть більше іграшок, але таких, які не шкода втратити. Як правило, своїми іграшками дітки не граються, вони змінюють їх на чужі. Тому буде прикро втратити улюблену іграшку малюка, особливо якщо вона була подарована на значимий для дитини свято. Нехай серед іграшок будуть формочки для ігор в пісочниці, лопатки, відерця різних розмірів. Беріть з собою недорогі пластмасові іграшки типу маленьких солдатиків або іграшок з шоколадних кульок з сюрпризами. Запасіться вологими серветками і терпінням, адже маленькі дітки можуть грати в пісочниці або лазити по одній і тій же горі годинами. Головне – бути готовим до всього і тоді ви не будете метушитися в пошуках кіоску з водою або аптеки з пластиром «від натершись сандаля».

Схожі статті: