0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Одяг на осінь для дівчинки: вибираємо базовий гардероб

10.10.2020
377
Одяг на осінь для дівчинки: вибираємо базовий гардероб - изображение 1

Чому одягнути дівчинку завжди важче, ніж хлопчика? З ранніх років вони максимально прискіпливо ставляться до свого вбрання. Різноманітність фасонів і кольорів, принти, вишивки, паєтки, стрази. Домогтися, щоб такий одяг виглядала гармонійно і поєднувалася між собою, дуже непросто. Та чи інша помилка при виборі одягу призводить до того, що шафа повний, а надіти нічого. Одяг для дівчаток, яка гармонійно впишеться в гардероб, ви можете купити онлайн на сайті Smil.

Поширені помилки батьків при складанні гардероба дівчинки

Перевірте, здійснювали ви їх коли-небудь, вибираючи нову річ для своєї дитини:

Одяг на осінь для дівчинки: вибираємо базовий гардероб - изображение 2
  • Все рожеве. Рожевий колір вважають традиційним для дівчаток. Повзунки, сорочечки, маєчки, кофти – з раннього дитинства в одязі переважає рожевий колір. Дівчинка звикає до нього, зростає, і їй вже складно навчитися правильно вибирати відтінки, які дійсно їй підходять, а також грамотно комбінувати між собою речі різних відтінків. У підлітковому віці в гардероб потрапляють вироби в чорному відтінку, і з’являється інша крайність – «чорний і поєднується з усім, і стрункішою, і заморочуватися не потрібно». Найкраще вчити дитину грамотно підбирати різні кольори з самого дитинства.
  • «Я одягну все краще відразу». Яскраве вбрання, футболка з принтом, джинси зі стразами і вишивкою, туфлі з паєтками, сумка з бантиками і Русалочка – дитина виросте, а звичка носити одяг, перевантажену деталями і прикрасами, залишиться. Щоб не культивувати звичку до «незграбної» і позбавленою смаку одязі, потрібно навчити дівчинку підбирати нейтральний гардероб. Для цього важливо підібрати «базу». Яскравий образ допоможе створити модний аксесуар – намиста, сумочка, брошка або браслет. Шарфи, шапки або кепі стануть акцентом в образі дитини.
  • «Не треба робити з одягу культ!». Цю помилку батьки допускають, коли думають, що маленьким дітям святковий одяг не потрібна. В цьому випадку купують речі, які не поєднуються між собою, а наряд виглядають без смаку. Так надходять не тільки заради економії, а скоріше тому, що «дитина маленька, йому ще все одно». Пізніше малюк виростає, а звичка одягатися абияк залишається. Стиль і смак потрібно виховувати з юних років.
  • «Погоня за модою». Інша помилка, коли на мамі і доньці завжди стильний наряд. Така пара виглядає чудово, тільки чи завжди дівчинка буде почувати себе дитиною в такому одязі? «Не забруднити», «Не сідай», «Там брудно», «Куди з гірки в такому одязі!». «Аккуратней з туфельками», «Не бігай, впадеш – забруднишся», «На дерево не лізь – порвеш колготки!». Повинна бути одяг на вихід і для гостей, і одяг, в якій дитина зможе грати, бігати і ійсно відчувати себе дитиною.

Вибираємо колір

Тепер, знаючи помилки, ми можемо говорити про правила підбору речей для повсякденного носіння і для особливих подій:

  • базовий гардероб повинен складатися з речей для різних ситуацій;
  • кольори підбираються так, щоб вони були на-віч і в тон один з одним;
  • речі з меншою кількістю декору завжди будуть краще поєднуватися між собою.
Одяг на осінь для дівчинки: вибираємо базовий гардероб - изображение 3

Жінки, які вміють добре одягатися, добре знайомі з цими правилами. Гардероб формується так: підбираються один або два базових кольори, до них кілька акцентних, більш яскравих. Всі ці кольори обов’язково повинні поєднуватися між собою.

Якщо потрібен яскравий гардероб – в якості базових варто підібрати сірий і фіолетовий кольори. Для акценту – колготки, кофту шарфик, які можна вибрати в бірюзовому кольорі або відтінку фуксія. Більш спокійна гамма – базові бежевий і коричневий, акцент на теплому зеленому і кораловому. Прекрасно поєднуються базові синій і червоний з акцентними білим і золотавим квітами.

  • Блондинці з блакитними очима йдуть пастельні тони: попеляста троянда, небесно-блакитний, золотистий.
  • З темним волоссям краще поєднуються червоний, синій, лимонний кольору.
  • Рудоволосим рекомендуємо різні відтінки коричневого і зеленого.

Складаємо базу

Осінь пред’являє до одягу особливі вимоги. Базовий гардероб в ці сезони повинен включати:

  • кілька комплектів білизни;
  • лонгсліви, худі і світшоти;
  • водолазки, які вбережуть горло, якщо в приміщенні холодно або забутий вдома шарф;
  • джемпер, теплий светр і довгий кардиган, особливо грубої в’язки; .
  • джинси або штани для прогулянок;
  • спідниці різної довжини;
  • колготки нейтральних кольорів – тілесного, білого або чорного;
  • жакет, легка куртка для теплої погоди;
  • дощовик або довга непромокаючий куртка на випадок сирої або дощової погоди;
  • термобілизна із суміші натуральної вовни і синтетики, яке захистить від холоду;
  • пальто або тепла куртка, а також шапка, шарф (може підійти також снуд), рукавички або рукавиці – для холодної осінньої погоди;
  • взуття високої якості з дихаючими і вологозахисними властивостями. Туфлі будуть ідеально поєднуватися з спідницями і брюками. Для холодної погоди потрібні чобітки, для прогулянки – гумові чоботи, які дозволять сміливо шльопати по калюжах;
  • для свят, ранків, походів в гості потрібна святкове капсула: плаття або спідниці з блузкою, в тон до них – колготки, туфельки, сумочка, банти та інші прикраси.
Одяг на осінь для дівчинки: вибираємо базовий гардероб - изображение 4

Віддайте перевагу одягу з натуральних матеріалів, особливо це стосується білизни, майок, і футболок. Сучасну спортивний одяг виробляють з технологічної синтетики, яка відводить з поверхні шкіри вологу, швидко сохне і перешкоджає перегріванню дитини.

При виборі одягу важливо розуміти, куди дівчинка буде в ній ходити. Потрібно враховувати характер і темперамент, інтереси і захоплення. Якщо дитина рухливий і вважає за краще спортивні ігри, речі краще купувати в спортивному стилі. Для дівчинки зі спокійним і романтичним характером підійдуть більш жіночні вбрання.

Купувати потрібно одяг, в якій буде зручно і приємно. При виборі обов’язково враховуйте думку і побажання дитини. Якщо ви обговорюєте з донькою фасон, колір і відтінок, кожен аксесуар і інший елемент гардеробу буде приносити радість.

Усвідомлений підхід до вибору одягу, взуття та прикрас дозволить розвинути почуття стилю. Важливо обговорювати з дитиною особливості і якість тканини, крою, пошиття. Так можна навчити дівчинку відрізняти якісну, стильну річ від поганої і позбавленою смаку. При дотриманні цих нескладних правил базовий осінній гардероб буде стильним і одночасно теплим, захистить дівчинку від холоду, дощу і вітру.

Схожі статті: