0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Колекції дитячого одягу вітчизняного виробництва: готуємо малюка до сну

1.11.2020
117

Годування і сон – дві важливі складові розпорядку дня малюка, особливо в перший рік його життя. Як відомо, уві сні дитина активно росте і набирається сил. Дитячий одяг вітчизняного виробництва – це одна з необхідних умов здорового і повноцінного сну новонародженого. Адже вона вже давно відома високою якістю своїх матеріалів і дотриманням особливої ​​технології пошиття.

Колекції дитячого одягу вітчизняного виробництва: готуємо малюка до сну - изображение 1

Але перш ніж перейти до опису позитивних властивостей дитячого одягу та інших товарів вітчизняного виробництва, давайте складемо своєрідний рейтинг найприємніших місць для відпочинку малюка.

Список найбільш зручних місць для сну відкривають … мамині руки. Так, саме у мами на руках дитині спиться дуже солодко і приємно. Також малюки люблять засипати поруч з мамою, лежачи з нею на великому ліжку. Якщо такий варіант підходить і Вам, не забудьте забезпечити безпеку дитини, зробивши огорожу зі стільців з високими спинками або з іншої підходящої меблів, щоб, рухаючись і обертаючись уві сні, малюк не скотився вниз.

Колекції дитячого одягу вітчизняного виробництва: готуємо малюка до сну - изображение 2

Найприйнятнішим і традиційним місцем для сну, звичайно, є дитяче ліжечко. Добре, якщо вона буде являти собою щось на зразок затишного гніздечка, де буде достатньо, але при цьому не занадто багато простору. Покладіть в неї кілька приємних до тіла пелюшок, м’яке ковдрочку. Подушка дитині не потрібна, оскільки все тіло дитини має лежати на рівній поверхні. Невеликий приліжковий світильник з м’яким освітленням зробить спальне місце більш затишним. Щоб малюк в ліжечку саме спав, а не грався, не кладіть поруч з ним іграшки.

Також Вашій дитині напевно сподобається спати в колясці. Найчастіше такий сон поєднується з прогулянками на природі. Завдяки колекціям різноманітної дитячого одягу вітчизняного виробництва Вам вдасться забезпечити комфортне проведення часу для свого малюка. Такі прогулянки мають безліч переваг: дитина весь час дихає свіжим повітрям, а легке погойдування коляски дозволяє значно прискорити засинання і сприяє тривалому сну, роблячи його більш міцним і якісним.

Велике значення має вибір дитячого одягу для сну, яка може бути як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. По-перше, вона повинна бути комфортною для дитини – бути за віком, не тиснути і не тягнути, не сковувати рухів. По-друге, одяг для новонароджених повинна бути зручною і для мами – в тому сенсі, що якщо Вам доведеться міняти дитині підгузник або пелюшку під час сну, важливо, щоб одяг для дітей легко розстібати і знімалася. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете дитячий одяг вітчизняного виробництва, в якій обов’язково сподобається відпочивати вашому малюку. Боді, повзунки, сорочечки, піжами ТМ SMIL – далеко не повний перелік зручних і якісних речей для Вашої дитини.

Схожі статті: