0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Домашній одяг немовлят в холодну пору року

30.11.2020
179

Коли ви задаєте собі питання про те, якою має бути одяг вашого немовляти восени і взимку, то можна відповісти «тепла» і на цьому закінчити. Однак, визначення «тепла» недостатньо і, найголовніше, необхідно знати ситуації, коли теплий одяг може завдати шкоди малюкові.

В осінньо-зимовий період, коли на вулиці стає дійсно холодно, батьки маленьких дітей починають турбуватися про здоров’я своїх немовлят. Немає нічого простішого, ніж застудити маленької дитини навіть самим нешкідливим протягом, тому мами і тата всіляко намагаються вберегти своє чадо від неприємних простудних захворювань.

Вибирайте щось одне

Починається опалювальний сезон, але цього, як правило, недостатньо. Батьки починають гріти повітря за допомогою додаткових опалювальних приладів, щоб створити вдома сприятливу обстановку для життя немовляти. Але, в спробах зробити краще, часто виходить як завжди, і ми маємо закутану в сто одежинок малюка і дуже теплу квартиру з сухим повітрям.

Домашній одяг немовлят в холодну пору року - изображение 1

Найкращий варіант для дитини – це прохолодна квартира, але теплий одяг. Не важливо, літо чи зима, хай температура в квартирі завжди буде 18-20 градусів, але дитина при цьому буде тепло одягнений. Для дітей 0 до 3 місяців, існує широкий вибір боді і чоловічків з самих різних натуральних матеріалів. Такі речі не стануть заважати руху дитини, не завадять йому солодко спати і ніколи не дадуть замерзнути. Правильно підібравши домашній одяг, вам більше не доведеться гріти дитячу кімнату всіма можливими способами. Поєднання правильного температурного режиму і вдало підібраних речей дуже порадують ваше чадо. Він буде менше хворіти, міцніше спати і завжди мати хороший апетит.

Якщо ж ви твердо переконані, що приміщення дитини в умови вісімнадцятиградусний температури не що інше як садизм, тоді ми не станемо вас переконувати, краще нехай цим займеться ваш дільничний педіатр. А ми лише підкажемо, що якщо в будинку жарко, то дитина точно не замерзне, навіть будучи просто в підгузку. Тому, коли гріє приміщення, роздягайте малюка повністю.

Про користь правильної одягу

Вибираючи одяг для вашого немовляти з розумом, ви забезпечуєте йому затишок і комфорт. Дітки, які в теплу пору роки не перегріваються, не страждають таким неприємним явищем як потничка, добре їдять і сплять. Такі дітки не витрачають зайву рідину для того, щоб спітніти від спеки і не мучаться від сухості в носі, так як їх одяг дозволяє батькам добре провітрювати кімнату. Щасливе дитинство – це не складно, якщо бути уважним до таких дрібниць як якість шкарпеток, банного рушника і домашнього одягу, навіть для крихітних малюків.

Домашній одяг немовлят в холодну пору року - изображение 2

І поки ваші дітки не можуть сказати вам «спасибі», вони дякують вам спокійними ночами і відмінним апетитом.

Схожі статті: