0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Дитячий спортивний костюм – незамінна річ в гардеробі дитини

10.10.2020
122

Діти дуже активні, вони постійно бігають, стрибають, грають. Так вони пізнають світ. Малюкам від одягу багато не треба – вона просто повинна бути зручною. Потім, стаючи старше, вони замислюються про стилі, звертають увагу на дизайн, хочуть бути модними.

Дитячий спортивний костюм - незамінна річ в гардеробі дитини - изображение 1

Є тільки одна річ у гардеробі, без якої не можуть обійтися ні малюки, ні модники старшого віку. Це спортивний костюм. Він універсальний, підходить не тільки для спортивних тренувань, а й для прогулянок, походів в гості, магазин або кіно.

Дитина сама може вибрати дизайн і принт, але перевірити якість – обов’язок батьків. На що звернути увагу в першу чергу? Звичайно, на матеріал.

Кращий вибір – дитячий спортивний костюм з бавовни

Бавовна – натуральний матеріал. На відміну від синтетики він здатний забезпечити правильний теплообмін (в бавовняної одязі тепло взимку і прохолодно влітку), а також володіє відмінною повітропроникністю і гігроскопічністю. Ці властивості вкрай важливі, тому що забезпечують поту і іншим продуктам обміну, які виділяються шкірою, можливість безперешкодно віддалятися. Ще один плюс – гіпоалергенність. Так що комфорт і безпеку дитині забезпечені.

Дитячий спортивний костюм - незамінна річ в гардеробі дитини - изображение 2

Крім того, цей матеріал приємний до тіла. В такому одязі малюкові буде комфортно весь день: у саду, в школі, на прогулянці. А щоб йому було веселіше, можна вибрати комплект найяскравіших відтінків, так як бавовняні речі не линяють.

Хлопчикам і дівчаткам підліткового віку підійдуть костюми з комбінованим складом. Для літа відмінним варіантом стануть трикотажні комплекти (легкі штани + куртка з капюшоном), а для зими – утеплені, з футера з начосом. У них присутня невелика кількість синтетичних волокон, тому їх можна часто прати, вони не так мнуться, як повністю натуральні тканини, більш міцні, довговічні і зносостійкі. При цьому всі такі ж зручні. Але прати їх можна тільки при сорока градусах.

Комфорт, безпека, стиль

При виборі потрібно врахувати сезонність і, якщо костюм для тренувань, то також де вони будуть проходити – на вулиці або в залі. Для теплої погоди або спортзалу можна вибрати спортивну форму, що складається з шортів та футболки. Для більш прохолодних днів і тренувань на відкритому повітрі потрібні штани, футболка з коротким рукавом або лонгслів і толстовка. Дитячі штани краще вибирати з манжетами і широкою гумкою на поясі. Вони можуть бути трикотажними (з 100% бавовни) або з стрейчевого футера, де в складі:

  • 70% бавовни;
  • 25% поліестеру;
  • 5% еластану.

Дитині варто мати в гардеробі кілька комплектів.

Дитячий спортивний костюм - незамінна річ в гардеробі дитини - изображение 3

Толстовка з капюшоном на блискавці – улюблений одяг хлопчиків. Вона досить вільна, не утрудняє рухів, а ще у неї зручні місткі кишені. Толстовки підходять не тільки під спортивний стиль, дівчатка часто носять їх з сукнями.

Важливо звернути увагу на якість пошиття – шви, гумки, крій. Якщо річ перекручується, рядки криві, з швів стирчать нитки – це неприпустимо. Після першого ж прання вона втратить товарний вигляд повністю.

Костюми від SMIL – це фабричні вироби. Вони пошиті професійними швачками на сучасному обладнанні. Дизайн придуманий співробітниками бренду, на одязі присутні авторські принти. Це оригінальні, стильні речі, їх якість відповідає ГОСТу і європейським стандартам, безпеку текстилю підтверджена сертифікатами. Бренд випускає одяг для дітей від 0 до 17 років. Нові колекції виходять кожен сезон. В асортименті боді для новонароджених, шкільна форма, одяг в кежуал стилі, спортивні купальники. Тут ви зможете повністю скласти дитячий гардероб.

Схожі статті: