0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Дитячі футболки поло: як поєднувати зі шкільною формою

9.11.2020
220

Кожен дбайливий батько прагне до того, щоб дитина виглядала модно на тлі однолітків. Тому дитячий список одягу зазвичай ретельно продумується, починаючи з моменту появи малюка в будинку.

Дитячі футболки поло: як поєднувати зі шкільною формою - изображение 1

Один з універсальних предметів одягу для дітей – футболка поло. Вона виконана з трикотажу, має відкладний комір, рукава вище ліктя і застібається зазвичай три гудзики. Її можна носити в будь-якому віці, поєднувати з різними варіантами низу.

Незважаючи на те, що футболка поло створена в спортивному стилі, її сміливо можна носити разом зі шкільною формою. Вона виглядає солідно і стильно, завдяки оригінальному фасону і акуратному крою. Поло можна носити в дитячий сад, на прогулянку, будинки, комбінуючи її з різними предметами одягу.

Дитячі футболки поло – вибір аристократів

Даний предмет одягу спочатку з’явився в середовищі британських аристократів. Він уособлював одночасно демократичність і строгість. У спортивній футболці аристократи відчували себе розкуто і при цьому виглядали стильно. Незабаром завдяки старанням дизайнерів і майстрів швейної справи, з’явилися спортивні футболки поло для жінок і дітей.

Спочатку цей предмет одягу належав стилю casual, але сьогодні поло вважається універсальною одягом для чоловіків, жінок і дітей. На ринку є великий вибір класичних футболок з відкладним коміром. Можна вибрати однотонну футболку для дівчинки в школу, яскраву – для походу на прогулянку або на дитячий день народження. Для хлопчиків виробники теж приготували багато цікавих варіантів оригінального і лаконічного дизайну.

Поло, завдяки аристократичним рис, дуже органічно вписується в діловий стиль. Тому ця річ може стати оригінальним доповненням до шкільної форми для хлопчиків і дівчаток. Дитина в тенісці або сорочці поло буде виглядати модно, що зайвий раз підкреслить ваш бездоганний смак.

Що надіти під футболку-поло?

Це один з найпопулярніших питань, яке виникає в голові у батьків після покупки вироби. Дана річ являє собою щось середнє між суворої класичної сорочкою і звичайному спортивному футболкою. Вона може зайняти гідне місце в річному, осінньому, зимовому, весняному гардеробі юних модників.

Дитячі футболки поло: як поєднувати зі шкільною формою - изображение 2

Незаперечна перевага сорочок і футболок поло – можливість вільно поєднувати їх з різними варіантами одягу. Така річ гармонує з шортами, джинсами, класичними брюками, спідницями, що дозволяє створити оригінальний образ для хлопчика або дівчинки. Незмінною класикою можна вважати такі поєднання:

  • Футболка і піджак. Відмінний варіант для школи. Лаконічна сорочка поло або теніска в поєднанні з теплим піджаком може забезпечити повний комфорт дитині, навіть коли на вулиці холодна погода. В даному випадку поло є гідною альтернативою светрів, водолазкам, гольфів. Комбінація з жакетом буде добре виглядати зі шкільними брюками, спідницею, класичним костюмом.
  • Теніска з сорочкою. В даному випадку сорочка грає роль верхнього одягу і доповнює лаконічний образ, основу якого складає однотонна футболка. Цей предмет може мати приталений або напівприталений силует.
  • Футболка і в’язаний кардиган. Речі з вовни мають чудові теплоізоляційні властивості, а в поєднанні з однотонною теніскою – виглядають просто бездоганно. Її також можна надіти під светр, при цьому виглядає комір буде гармонійно доповнювати образ.

Футболка традиційно присутній в гардеробі школярів, як частина спортивного костюма. Її можна носити в будь-який час року, доповнювати спортивної кофтою з довгим рукавом.

Трикотажний виріб може служити, як натільний одяг, вбирає піт і захищає шкіру від подразнень. Вона також може грати роль теплоізолятора, перешкоджаючи охолодженню тіла під час уроку фізкультури в школі.

Якщо говорити про сполучуваність поло з взуттям, тут все обмежено лише фантазією батьків школяра. Туфельки, сандалі, кросівки, шльопанці і інші варіанти закритою, утепленій взуття.

Як вибирати футболки-поло для дітей?

В останні роки шкільний дрес-код зазнав істотних змін. Форма для хлопчиків і дівчаток вже не є обов’язковим атрибутом, тому наутюженние брючки і спіднички з білосніжними сорочками залишилися в далекому минулому. Тому значно розширився список допустимої для школярів одягу.

Дитячі футболки поло: як поєднувати зі шкільною формою - изображение 3

Одна із затребуваних позицій – теніска з коротким і довгим рукавом. Але далеко не всі моделі будуть доречні в шкільному гардеробі дівчаток і хлопчиків. При виборі потрібно враховувати деякі нюанси. Для школи підійдуть однотонні моделі без принтів, яскравого декору, стразів, виконані в пастельних відтінках.

Шкільна футболка для хлопчика або дівчинки повинна бути виготовлена ​​з натуральних матеріалів – бавовняний трикотаж або бавовна. Припустимо незначне додавання синтетичних ниток (максимум 15%) для поліпшення характеристик одягу.

При виборі предмета шкільного та повсякденного гардероба саме складу тканин потрібно приділити окрему увагу. Футболка – це не тільки альтернатива іншому одязі, але і натільну білизну, яке відповідає за правильний теплообмін. Особливо актуальне це пункт восени і взимку.

Одяг з натуральних тканин має високу повітропроникність, хорошими теплообмінними якостями. Вона сприяє виведенню поту назовні, при цьому тканина не викликає подразнень на шкірі. Шкільна і спортивна форма піддається частим прання. Тому вона повинна бути виготовлена ​​з матеріалів, які здатні витримувати такі умови.

Дитячі футболки поло: як поєднувати зі шкільною формою - изображение 4

Крім складу тканини, оформлення, кольору важливий правильний розмір футболки. Він повинен відповідати зросту і фігурі дитини. Врахуйте, що одяг не повинен бути занадто вільна або облягає. Тісний футболка або сорочка буде сковувати рухи дитини, обмежувати його рухливість. Виріб великого розміру буде виглядати потворно, приховає всі достоїнства фігури.

Купити стильні футболки для дівчаток і хлопчиків-школярів можна в інтернет-магазині провідного виробника дитячого одягу в Україні компанії «СМІЛ». У нас великий вибір моделей різних дизайнів, розмірів, забарвлень. На сайті вказані актуальні ціни, можлива доставка по Україні.

Схожі статті: