0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Чому необхідно вибирати одяг разом з дитиною

30.10.2020
110

Швидше і простіше вибрати одяг для дитини, – це залишити його будинку і купити все самій. Але економлячи кілька годин на виборі дитячого одягу, ви мимоволі позбавляєте свою дитину деяких важливих розумінь, які складно буде прищепити з віком. Щоб нічого не упустити в питаннях виховання свого чада, необхідно розібратися як прості буденні дії впливають на дитину і що потрібно робити, щоб малюк виявляв до них інтерес в майбутньому.

Вибір в одязі і вибір в житті

Коли ви приносите дитині одяг і ставите його перед фактом: тепер це твоє, і ти це будеш носити, йому в кінцевому підсумку доводиться змиритися з вашою думкою і вашим рішенням. Малюк буде механічно надягати нав’язану вами одяг, в кінцевому рахунку, забуваючи про те, що у нього є своя власна думка. В майбутньому, йому буде складно вибирати речі самостійно, та й взагалі проявляти ініціативу в чому б то не було.

Чому необхідно вибирати одяг разом з дитиною - изображение 1

Почуття відповідальності

Коли ви приносите дитині футболку, ви не залишаєте йому вибору, тому надягаючи її, малюк не відчуває відповідальності по відношенню до цієї речі. Він взагалі нічого до неї не відчуває, так як річ дісталася йому сама собою, як їжа на обід або вода в крані. Коли ви берете дитину з собою по магазинах, він не просто демонструє свої переваги в одязі, а й витрачає час, сили. В кінцевому підсумку, дитина робить свій усвідомлений вибір і, знайшовши для себе найкраще, він буде ставитися до своєї речі більш дбайливо.

Чому необхідно вибирати одяг разом з дитиною - изображение 2

Почуття значущості

В такому дорослому справі як шопінг, дитина відчуває себе особливим, причетним до чогось дуже важливого. І нехай для нього це буде саме так. Якщо він досить дорослий для того, щоб застелити своє ліжко і зібрати сумочку в школу або дитячий сад, значить і досить дорослий для того, щоб зробити свій особливий вибір в магазині дитячого одягу.

Те ж саме стосується покупок в інтернеті. У цьому сенсі наш інтернет-магазин якраз підходить для спільного вибору одягу, так як дитина сама зможе вибрати категорію (стать, вік, вид продукції і т.д.), щоб перед ним відкрився необхідний каталог. В цьому випадку онлайн-шопінг буде трохи схожий на захоплюючу гру.

Не забувайте, що всі буденні справи, яким ми не надаємо особливого значення є справжнім відкриттям для діток. Їм подобається бути в центрі дорослих подій, тому іноді варто дозволяти чогось «дорослому» ставати частиною життя вашого малюка, особливо коли це приносить стільки захвату, користі і задоволення.

Схожі статті: