0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Базовий одяг для дітей

7.11.2020
771

У дитячому шафі найчастіше можна знайти речі з яскравим дизайном і химерними принтами. Їх зазвичай складно поєднувати один з одним. Тому при виборі чергового наряду для прогулянки матусі стикаються з традиційною проблемою «нічого надіти». Щоб уникнути такої ситуації, краще при покупці одягу для хлопчиків і дівчаток вибрати базові моделі, які на відміну від капсульних не створені для певної події.

Базовий одяг для дітей - изображение 1

Базові речі формуються з урахуванням вимог повсякденності. Вони не виглядають надто яскраво, яскраво. Головна перевага бази – сполучуваність речей між собою, при цьому вони можуть легко стати основою для створення модного образу для хлопчика або дівчинки.

Збираємо гардероб для дівчинки

Одяг для дівчаток дошкільного віку підбирається з урахуванням погоди за вікном. Краще робити акцент на багатошаровості, адже дитина протягом дня може виявитися в приміщенні або на вулиці. Щоб дівчинці завжди було, що надіти, у неї повинні бути наступні предмети:

Базовий одяг для дітей - изображение 2
  • кілька комплектів натільної білизни;
  • кілька пар колготок;
  • 2-3 водолазки;
  • 2-3 кофтинки на блискавки, ґудзиках або «кенгуру»;
  • спідниця, капрі, шорти;
  • брюки (легкі, теплі);
  • сезонна верхній одяг;
  • зручне взуття по сезону.

Для дошкільнят краще вибирати надійну, якісну, зручну і просту одяг. Використовуючи базові речі зі списку, можна створити капсульний образ для прогулянки, свята, на кожен день. Щоб образ був завершеним, доповніть його аксесуарами: головний убір, рукавички, ошатні колготки, шарф тощо.

Для школи кращим буде діловий стиль одягу, але в повсякденному житті школярка може виглядати більш вільно. Головний акцент при складанні бази для дівчаток шкільного віку – моделі базових відтінків (для школи) і одяг в тому стилі, який вважає за краще модниця – для повсякденного носіння.

Щоб створити кілька модних і стильних образів, досить мати в гардеробі спідницю, брюки, кардиган, піджак, пару блузок, сарафан, плаття і взуття по сезону. Речі повинні поєднуватися між собою. Одяг для дівчаток, яка призначена для прогулянок, може бути трохи простіше. У списку обов’язково повинні бути: повсякденні штани або джинси, кардиган, «кенгуру», кофта, 2-3 майки, зручне взуття, верхній одяг по сезону.

Формуємо гардероб для хлопчика

Базова одяг для кожного віку своя, але є певні речі, які хлопчики носять завжди:

Базовий одяг для дітей - изображение 3
  • 3-6 комплектів натільної білизни (майка і плавки), щоб забезпечити зміну;
  • 2-3 джемпера (теплі і легкі);
  • 2-3 водолазки (темна, світла);
  • 2 пари легких і 2 пари теплих штанів;
  • 2-3 пари шортів (легкі і щільні).

У базу для хлопчиків обов’язково входять легкі і теплі шкарпетки, колготи або термобілизна, зручне взуття по сезону (кросівки, туфлі, зимові чоботи, сандалі). Для різної погоди знадобиться і верхній одяг. Це може бути вітровка, демісезонний курточка, пуховик. Базова одяг для хлопчиків також включає різні головні убори: річна кепка або панама, демісезонний шапка або кепка, тепла шапка.

При покупці одяг потрібно приміряти. Дитині має бути комфортно в брюках, водолазках і т.д. Врахуйте, що одяг не повинен бути занадто тісною або надто вільною. При виборі кольору кращими будуть варіантів, які підходять хлопчикові, але пам’ятайте про класичне поєднання чорного і білого.

Що необхідно для дитячого садка

По-перше, надійна, комфортна і міцна одяг, яка витримує багаторазові цикли прання. Принцип багатошаровості забезпечить дитині максимальний комфорт при будь-якій погоді. Наприклад, якщо сильно жарко, можна щось з себе зняти, якщо холодно – надіти. Дівчинці в дитячому садку знадобиться:

Базовий одяг для дітей - изображение 4
  • змінну білизну;
  • 2-3 футболки;
  • пару спідничок;
  • спортивні шорти, трикотажні штани, лосини;
  • брюки (теплі, легкі);
  • 2-3 сукні;
  • взуття та верхній одяг по сезону.

Хлопчику в садку потрібен комплект змінної білизни, 2-3 футболки, спортивні та звичайні шорти, штани по погоді, джемпер, взуття та верхній одяг по сезону. Для різних заходів в дитячому садку знадобляться ошатні речі: для дівчинки плаття і туфлі, для хлопчика – штани, сорочка, жилет, піджак і туфлі.

Який одяг потрібна для школи?

Одяг шкільний повинна бути в строгому класичному стилі. Базові кольори – чорний, білий, сірий, синій, коричневий. Щоб підкреслити індивідуальність дитини, можна використовувати аксесуари – шпильки для волосся, годинники, сумки, красивий ремінь, окуляри та ін.

У повсякденному гардеробі школяра повинні бути присутні такі речі, як спідниці та брюки (2-4 пари), натільна білизна і колготки (4-5 пар), светр і водолазка (по 3 шт.), Шапки (2 шт.). У школяра також повинна бути зручне взуття по сезону, легка і тепла куртка.

Корисні поради щодо вибору одягу

При виборі батьки повинні враховувати, що одяг для маленьких дітей повинна бути виготовлена ​​виключно з натуральних тканин. Кращим буде бавовна, льон, махра, шерсть. Вони гіпоалергенні, не викликають на ніжній дитячій шкірі алергічних реакцій, не порушують дихання шкіри.

Базовий одяг для дітей - изображение 5

Одяг для дітей будь-якого віку повинна бути практичною і комфортною. Вона не повинна сковувати рухи дитини, обмежувати його активність. Вибирайте безпечний і ергономічний крій без тугих гумок, незручних застібок, жорстких швів.

Всі діти відрізняються за вагою, зростання, а також іншими параметрами. Тому при виборі одягу не можна орієнтуватися на загальноприйняті стандарти. Речі бажано приміряти перед покупкою, адже навіть якщо на комбінезоні написаний вік 1-3 місяці, то для великого новонародженого він може виявитися малий.

Пам’ятайте, що діти дуже швидко ростуть. Тому є ризик, що через пару місяців половина базових речей може виявитися маленькими. Не купуйте багато речей, особливо для немовлят. Новонародженому досить 3-4 боді з коротким і довгим рукавом, кілька шапочок, 5-6 «чоловічків», кілька пар шкарпеток. Сюди ж можна додати демісезонний і зимовий комбінезон для прогулянок (при необхідності).

Одяг для дітей від виробника за вигідною ціною

Провідний український виробник «СМІЛ» пропонує величезний вибір дитячого одягу. У нашому асортименті є базові речі для хлопчиків і дівчаток віком від 0 до 14 років. Ми ретельно працюємо над створенням кожної колекції, використовуємо для пошиття тільки сертифіковані матеріали. Дитячий одяг «СМІЛ» це:

  • якісний крій, пошиття;
  • екологічна безпека;
  • приємні тактильні відчуття;
  • простота у використанні;
  • довговічність;
  • привабливий вигляд.

Щоб наш одяг відповідала очікуванням батьків, ми регулярно проводимо маркетингові дослідження, аналізуємо відгуки покупців. Для зручності клієнтів було створено інтернет-магазин, в якому представлена ​​вся дитячий одяг. Картка кожного товару містить докладний опис характеристик, матеріалів, якісні фото.

Замовити будь-які речі можна через сайт або за телефонами, які вказані в розділі «Контакти». У нас є система повернення / обміну товарів. Мінімальне замовлення складає 200 грн. Є доставка по всій Україні. Для замовлень вартістю від 1000 грн. доставка в будь-яке місто безкоштовна.

Схожі статті: