0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Зимовий одяг для школярів

12.11.2020
220

Повертаючись до теми сезонної зимового одягу, поговоримо про зиму. Як бути, якщо шкільну форму ніхто не відміняв, а мороз стає все зліше? Як одягнути школяра взимку, щоб було і тепло і красиво? Що робити, якщо дівчинка категорично не хоче міняти свою красиву блузку на теплий светр? Якщо хоча б один з цих питань для вас актуальне, тоді читайте далі.

Зимовий одяг для школярів - изображение 1

Насправді, проблема «утеплення» шкільної форми не така страшна, як може здатися на перший погляд. Швидше за все, якщо ви читаєте цей текст, ваша дитина ходить в перший клас. Зіткнувшись з проблемами сезонності в шкільному образі дитини, ви один раз налагоджувати «схему дії» і щороку прямуєте їй. Тому, після першого класу все стає ще легше.

Піджаки і кардигани

Отже, навіть незважаючи на те, що ваш малюк ще не дуже дорослий і самостійний, виглядати він повинен красиво і стильно. Особливо це стосується дівчаток, які з ранніх років звертають особливу увагу на себе і своїх ровесниць.

Зимовий одяг для школярів - изображение 2

Гарну шкільну блузку чи сорочку можна замінити однотонним дитячим гольфом. Цей варіант є універсальним як для хлопчиків, так і для дівчаток. Виглядає гольфик як основа шкільного способу, який завершується піджаком, жилеткою, кардиганом і так далі. Дуже красиво виглядає теплий кардиган на ґудзиках: у хлопчиків стандартний, у дівчаток подовжений.

Крім кардигани, хлопчики можуть носити піджак зверху на гольф або красивий білий светр, але вже без додаткових елементів. Якщо у вас дочка і вона категорично не хоче міняти свою улюблену блузку на теплий светр, запропонуйте їй інший стильний і теплий варіант. Наприклад, сорочка з ненав’язливо прикрашеним коміром і джемпер з довгим рукавом.

Штани

У зимовий період найкраще відразу сказати «ні» шкільній спідниці для дівчинки. Навіть якщо на ній три пари колгот та два комплекти термобілизни, цього робити не потрібно. Пам’ятайте, що ми говоримо про маленьких діток, школярки постарше цілком можуть дозволити собі не відмовлятися від спідниці в поєднанні з щільними колготами. Підбираючи брюки для вашої першокласниці, зверніть увагу на те, щоб вони сиділи за розміром і були досить щільними.

Зимовий одяг для школярів - изображение 3

У хлопчиків вимога до штанів таке ж. Найкраще під штани хлопчикам підійдуть щільні чорні однотонні колготи.

Будь-який одяг, будь то штани або светр не повинні парити, в ній не повинно бути жарко. Тому, якщо ви точно знаєте, що в школі досить тепло, відвозили дитини в двох-трьох шарах одягу, а безпосередньо в приміщенні залишайте в одному-двох шарах. Якщо малюк спітніє, а потім вийде на мороз, то застуда гарантована. Тому завжди орієнтуйтеся по ситуації, адже опалення в школах буває різний і тому зимовий комплект форми для вашої дитини, може істотно відрізнятися від комплектів тих діток, які вчаться в інших закладах.

Схожі статті: