0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Зимовий одяг для самих маленьких

5.12.2020
138

Підготувати себе до зими, як кажуть, ціла справа. І пуховик знайти, і шапку, і взуття, і рукавички з шарфами. А ще треба, щоб все це гармоніювало між собою, щоб светр не кусаються, і це ще не весь спектр проблем. Але коли потрібно підготувати до зими маленьку дитину, батькам здається, що місія зовсім нездійсненна. Без паніки! Здійсненна і навіть дуже, тому дочитавши до кінця цей матеріал, ви будете знати як підготувати немовляти до його першої зими.

Конверти та комбінезони

Зимовий одяг для самих маленьких - изображение 1

Верхній одяг для вашого малюка в цьому році – це спеціальні конверти і комбінезони-трансформери. Як і інший одяг малюка, комбінезон або конверт повинен бути виконаний з екологічних матеріалів, але до цього додаються два основні пункти – водонепроникність і непродуваемость. Ідеальним утеплювачем для верхнього одягу малюка служить овчина, але шерсть, пух і синтепон теж добре зігріють малюка взимку.

Зимовий одяг для самих маленьких - изображение 2

Головна відмінність конверта від комбінезона – це його форма. Конверт більше грає функцію кокона, де малюк може відчувати себе як у власній ліжечку. Комбінезон же створений для старших діток, які можуть самостійно сидіти в колясці на прогулянці.

Зимовий одяг для самих маленьких - изображение 3

Принципові особливості

Вибирайте для малюка моделі трансформери. Як правило, у них зручно розташовані застібки по одній діагональної (частіше для конвертів) або по двох вертикальних лініях. Сама застібка повинна бути безшумною і захищатися спеціальними накладками (від продування зовні) і мішечком, щоб не прищемити шкіру малюка.

Зимовий одяг для самих маленьких - изображение 4

Найзручнішими будуть моделі зі знімними пінетками і рукавичками, зробленими з того ж матеріалу, що і весь конверт. Сама річ не повинна бути занадто «гучного», так як тканина, що шарудить буде будити дитину при переодяганні.

Для малюків, які тільки починають ходити, особливо важливий комфорт при пересуванні, тому штанини комбінезона не повинні бути занадто широкими. А манжети на рукавах повинні добре прилягати до зап’ясть дитини, щоб не пропускати холод.

Комплекти

Якщо вашій дитинці близько двох-трьох років, то ви сміливо можете вибирати йому на зиму комплект з курточки і напівкомбінезона. Незважаючи на те, що напівкомбінезон не дозволить оголити спину дитини, куртку все одно підбирайте подовжену. Не забудьте правильно відрегулювати напівкомбінезон по росту дитини, інакше штанини можуть підскакувати і пропускати холод.

Зимовий одяг для самих маленьких - изображение 5

Завжди вибирайте одяг за розміром і красиво поєднуйте її з дитячим взуттям та аксесуарами.

Схожі статті: