0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як стильно вдягнути дитину

30.10.2020
399

Нинішній погляд на дитячу моду дещо відрізняється від того, який існував до того як ми виросли і народили своїх дітей. Сьогодні все популярнішим стає таке явище як «фемілі стайл», коли вся сім’я одягається в єдиному стилі, а значить і сам дитина виглядає як маленький дорослий. Саме час запастися терпінням і творчим натхненням. Після того як ви дочитаєте цей текст, ви точно будете знати як правильно визначити стиль одягу власну дитину.

Відповідаємо статi та віком

Дитячий одяг для самих маленьких повинна відрізнятися від одягу для діток постарше не тільки розміром і фасоном, але і забарвленням. Якщо на хлопчика, якому рік-півтора, ви сміливо можете надіти кофтину з різнокольоровими машинками в стилі перших повзунків, то не варто повторювати цей образ з дитиною постарше. Справа в тому, що діти з самого раннього віку вбирають інформацію як губки. Тому, вам необхідно прищепити малюкові почуття доречності і адекватного ставлення до своєї статі і віку. Це як раз про те, що не варто наряджати хлопчика в дівочі колготки і комбінезони, виправдовуючи це тим, що дитина все одно нічого ще не розуміє. Яке б придане ні дісталося від старшої сестри або знайомих, не потрібно економити на одязі для хлопчика. В іншому випадку, в старшому віці у вас є шанси зіткнутися з деякими неприємностями, пов’язаними з вибором речей у вашого малюка.

Як стильно вдягнути дитину - изображение 1

З дівчатками все точно так же. Якщо в дитинстві вони як хлопчаки, то і будучи підлітками, стануть мати яскраво виражене пристрасть до джинсів і кедів. До слова, для хлопчиків проблеми відверто дитячих забарвлень, часом, не такі істотні як для дівчаток. Тому, замість безформною футболки з рожевим слоником, придбайте для вашої дівчинки красиву блузу з округлим комірцем.

Майже як мама з татом

Вибираючи одяг для своєї дитини, ви формуєте його смак. Але те, як виглядаєте саме ви, теж впливає на стиль вашого чада. Вам буде вкрай складно навчити сина або дочку носити якісне взуття, якщо самі вибираєте черевики з неякісних матеріалів. Не можна економити на собі заради дитини, вже краще хай і у дітей і у дорослих буде менше одягу, але зате вона буде якісною і красивою.

Обговорюйте дитячу моду

Виходячи на шопінг, беріть дитину з собою. Показуйте йому манекени дитячих магазинів, розповідайте які поєднання в кольорах і фактурах тканин найвдаліші. Нехай це буде не нудна лекція, а пізнавальна інформація, передана дитині ненав’язливо і з посмішкою. Не будуйте з себе модного експерта, навіть якщо це дійсно так. Незабаром дитина сам проявить інтерес до того, як він виглядає кожен день, в школі і на святах у друзів. А це вже великий крок до того, що незабаром малюк сам вбере свій стиль і розповість вам про те, в чому він відчуває себе по-справжньому комфортно.

Як стильно вдягнути дитину - изображение 2

Схожі статті: