0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як правильно одягати дитину під час епідемії грипу

15.11.2020
105

Епідемії трапляються. Наприклад, епідемія грипу, що настає щороку і сіє серед молодих батьків зерно страху. Бажання захистити своє чадо від вірусів і бактерій змушує мам і тат впадати в крайності. Це відноситься як до непотрібних ліків, так і до непотрібних верствам одягу на малюкові. Щоб не нашкодити дитині, слід знати деякі важливі моменти.

Чи не перегрів!

Перегріти дитини не менш небезпечне, ніж переохолодити його. Навіть навпаки, перегрівання несе за собою більше нехороших наслідків, ніж переохолодження, і про це ніколи не слід забувати. Так склалося, що з настанням холодів, молоді та навіть досвідчені батьки починають наряджати свою крихітку в «сто одежинок», що сприяє перегрівання дитини. Коли трапляються епідемії, на шар непотрібного одягу накладається ще більше теплих речей – так батьки намагаються заховати діток від вірусів.

Як правильно одягати дитину під час епідемії грипу - изображение 1

Помилка полягає в тому, що віруси не проникають в організм через шкіру. Вони передаються повітряно-крапельним шляхом і особливо швидко поширюються по організму зі слабким імунітетом. Малюки, які постійно перебувають в середовищі теплого сухого повітря, рясно потіють під шарами «вовняних хусток». Якраз такі діти і є ідеальним середовищем для вірусів, так як імунітет у них значно слабкіше, ніж у всіх інших.

Не переборщи!

Інша крайність – залишати дитину як є, влаштовувати йому сеанси загартовування і зміцнення імунітету шляхом виведення в місця великого скупчення людей. Позиція «робимо щеплення навіть в період епідемії», теж невірна. Не слід роздягати дитину, коли в будинку дійсно холодно. Загартовуйте малюка акуратно, пам’ятайте, що якщо дитина простудиться, він стане більш сприйнятливим до вірусів, особливо під час епідемії грипу.

На замітку

Слід знати, що в холодну пору року і в період епідемії грипу, одяг у малюка повинна бути дихаючої. Це перша і головна умова як для повсякденних образів дитини, так і для його домашніх речей. Малюк ні в якому разі не повинен бути перегрітий, йому протипоказано потіти під одягом. До всього іншого, переохолоджувати своє чадо теж не можна. Дітки, яким жарко, також сприйнятливі до вірусів як і ті, які можуть легко застудитися від холоду. Якщо вам необхідно відправитися в магазин або в поліклініку з дитиною, не потрібно заради цього надягати на нього зайвий гольф або джемпер. Краще подбати про наявність у вашій сумочці сольових крапель для носа і про шарфі, яким можна прикрити рот і ніс дитини в черзі з чхають на всі боки людьми.

Як правильно одягати дитину під час епідемії грипу - изображение 2

На нашому сайті представлена ​​якісна дитячий одяг оптом і в роздріб.

Схожі статті: