0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як одягати дитину в міжсезоння

30.09.2020
99

Міжсезоння вкрай примхливий період, який завжди застає зненацька дорослих. Мало того, що мами і тата самі не розуміють надягати їм светр або футболку, так ще й діток треба не перекутать і не переохолодити. Як найправильніше справлятися з межсезоньем і не перетворити осінній період на справжню муку для дітей, спробуємо розібратися.

Багатошаровість в одязі

Отже, перше, на що необхідно звернути увагу – багатошаровість одягу. І це не просто актуальна модна тенденція, а цілком функціональна ідея для періоду «ні холодно, ні жарко». Вся справа в тому, що якщо вранці похмуро і відповідно холодно, ви одягаєте на дитину теплий светр. Але варто днем ​​виглянути сонця, починається спека і маляті доводиться паритися до того моменту поки у нього не з’явиться можливість переодягнутися.

Як одягати дитину в міжсезоння - изображение 1

Прекрасні стильні і зручні альтернативні варіанти можуть виглядати так:

На дівчинку надягаємо футболку з коротким або довгим рукавом, потім щільний в’язаний кардиган і зав’язуємо ремінцем на талії. Коли хмари розсіються, і стане досить тепло, можна зняти кардиган і залишитися в футболці.

Хлопчаків також одягаємо багатошарово. Спочатку футболка, потім щільна картата сорочка. У більш холодну погоду можна надіти толстовку, а при потеплінні, зняти її. Варіанти багатошарових образів практично безмежні, головне не переборщити і не перетворити стильний дитячий комплект в look а-ля капуста.

Все своє завжди з собою

Ще добре рятує в міжсезоння такий вид верхнього одягу як парку, від вітру добре вкривають вітровки. Крім видимої частини образу дитини, необхідно враховувати нижній одяг, таку як колготи та шкарпетки. Найприємніше дитині перебувати в білизні з натуральних матеріалів, втім, це правило актуально не тільки в міжсезоння, але і в будь який інший час року.

Як одягати дитину в міжсезоння - изображение 2

Подбайте про дитячому розкладному парасольці, який з легкістю зможе поміститися в сумку або рюкзак вашого чада. Незайвим в перехідний період буде мати при собі кофточку з довгим рукавом, яку в разі різкого похолодання можна завжди надіти під куртку.

Так чи інакше, врятуватися від примх погоди в період міжсезоння цілком реально, головне правильно підійди до справи вибору одягу. До слова, всі вищеописані поради, підійдуть як діткам, так і їх батькам.

Схожі статті: