0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як нарядити малюка до Різдва

20.12.2020
149

Мало що може зрівнятися з тією радістю, яку відчувають маленькі дітки та їхні батьки, вбираючись до свята. Малюки дуже люблять бути задіяні в щось разом з дорослими, особливо коли це таке веселе заняття як переодягання до улюбленого свята Нового Року. Про те, як підібрати костюми до Хеллоуїну читайте в цій статті, і за принципом жовтневого маскараду, ми будемо готуватися до Різдва!

Святковий карнавал

Якщо у вас весела креативна сім’я, яка любить нестандартні рішення, тоді, швидше за все, ви влаштуєте будинку справжній різдвяний карнавал з декораціями і костюмами! І зовсім неважливо чекаєте ви гостей чи ні, Новий Рік ви зустрінете яскраво, навіть якщо святкуєте в своєму сімейному колі без сторонніх.

Як нарядити малюка до Різдва - изображение 1

Прикраса вашого житла не обмежиться новорічної ялиною, гірляндами на вікнах і різдвяним вінком на двері. Швидше за все, ви пустите в хід фігурки іграшкових оленів, Діда Мороза, ляльки ельфів і фей. Штучний сніг і замети з вати перетворять ваш будинок саму в справжню казку, де головними героями є ваша дружна сім’я.

У разі такого оригінального святкування, і костюми повинні бути відповідними. Тому вбираючи вашого малюка, враховуйте всі особливості його персонажа. Звертайте увагу на деталі і декоративні елементи, не бійтеся використовувати грим. Нехай тематика вечірки простежується в усьому, і найголовніше, нехай дитина зануриться в цю атмосферу повністю. До слова, такий вид святкування не тільки веселе, а й корисний, оскільки дозволяє дитині проявити фантазію і розвивати власну уяву.

Традиційне свято

А ви пам’ятаєте як самі святкували Новий Рік та Різдво, коли були маленькими? Будинки затишно пахло частуваннями, мама поралася на кухні, у вітальні стояв великий стіл, де збиралася вся родина і близькі друзі. Якщо ви шануєте традиції і не уявляєте своє свято без «Іронії долі» по телевізору, тоді ваше свято буде таким як у вашому дитинстві.

Як нарядити малюка до Різдва - изображение 2

Мінімальна прикраса будинку, величезна різдвяне дерево, традиційні новорічні страви і обов’язково символ прийдешнього Нового Року. У новорічний вечір ви вбираються елегантно і стильно. І на сімейних фотографіях це свято буде нагадувати справжні святкові листівки. Ваше чадо в захваті і теж хоче бути як ви, тому костюм для дитини ви вибираєте дуже уважно.

Маленьким джентльменам підійде красива, але зручний одяг. Це брюки і сорочка, яку можна носити навипуск. Бажано не надягати на сина краватку або краватку-метелика, особливо якщо він у вас непосида. Втім, існують хлопчики, які вимагають цей «чоловічий» аксесуар. Тоді не варто відмовляти, адже він відчуває себе таким дорослим, допомагаючи вам готуватися до Нового Року.

Дівчата люблять бути принцесами, тому купите їй таке плаття, в якому вона буде відчувати себе саме так. Навіть якщо вона надіне це плаття всього два рази в своєму житті, після чого благополучно виросте з нього, не відмовляйте собі і дочці в задоволенні стати справжньою маленькою феєю у вашій різдвяній казці.

Схожі статті: