0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Хто повинен обрати одяг для хлопчика? А для дівчинки?

25.07.2020
144

Любов батьків до своїх чад абсолютна і абсолютно не залежить від їх статі і віку. Проте, модель виховних процесів для хлопчиків і для дівчаток дещо різниться. Від статі дитини залежить те, яку роль в його житті відіграє кожен з батьків. Та ж ситуація стосується і способу малюка. А хто у вашій родині вибирає одяг для сина чи доньки?

Хто повинен обрати одяг для хлопчика? А для дівчинки? - изображение 1

Папа хлопчикові, мама дівчинцi?

Якщо мами готові допомагати з образом і синові й доньці, то у батьків, від згадки про шопінг з маленькою принцесою, як правило починають тремтіти коліна. Багато батьків в один голос стверджують, що не здатні підібрати для малятка правильне сукню і туфельки і що їм простіше народити сина. Проте, купити одяг для малюка не так вже й складно, якщо знати де її шукати.

Хто повинен обрати одяг для хлопчика? А для дівчинки? - изображение 2

Настав час розвінчати поширений міф про те, що тата краще одягнуть хлопчаків, а мами дівчат. Адже найголовніше у виборі дитячого одягу – почуття стилю і близькість до своєї дитини. Бувають такі випадки, коли тата підходять до вибору нарядів для дочки з великим терпінням і розумінням, ніж мами. Важливим також є і факт наявності смаку у кожного з батьків. Якщо в родині мама є трендсеттером, значить їй і вибирати наряди не тільки для себе і різностатевих діточок, а й для самого батька сімейства.

А якщо розбіжності?

У сучасних сім’ях нерідкі випадки, коли батьки разом вибирають одяг для дитини. Ось тоді і відбувається найцікавіше. Як правило, тата і мами знаходять спільну мову один з одним, але бувають і такі ситуації, коли нешкідливий похід по дитячих магазинах може обернутися справжнім скандалом. Щоб зберегти тенденцію сімейного шопінгу, але уникнути неприємних ситуацій, надайте вирішальне слово дитині. Не слід приймати за малюка всі рішення, дозвольте йому теж брати участь у формуванні власного образу і стилю.

Також слід звернути увагу на те, до кого з батьків дитина більше тягнеться за порадою. Якщо кожен раз ваш син або дочка просить маму увійти в примірювальну, щоб допомогти, значить саме її слово буде більш вагомим для малюка. Не варто засмучуватися, адже, швидше за все, це стосується тільки вибору одягу.

Щаслива дитина

Якщо ваш малюк радіє завжди, коли мова йде про нові покупки одягу для нього, значить ви все робите правильно. Зовсім не важливо, чи чиєму смаку більше довіряє ваш малюк. Важливий підсумок – посмішка на його очах і бажання бути в центрі подій. Розширюйте горизонти сімейного шопінгу. Відправляйтеся по різних магазинах, нехай дитина вибере щось не тільки для себе, але і для вас. Таким чином, рутинну процедуру покупки одягу ви перетворите в справжній сімейний дозвілля.

Хто повинен обрати одяг для хлопчика? А для дівчинки? - изображение 3

Схожі статті: