0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Вирушаємо на пікнік. Що потрібно брати на природу?

1.09.2020
139

Травневі свята в самому розпалі і саме час відправлятися всією сім’єю на природу. Наскільки приємним може бути сімейний відпочинок на природі разом з дітьми, настільки ж він може розчарувати відпочиваючих непередбаченими ситуаціями. Саме тому до «маївці» слід готуватися грунтовно і в першу чергу подбати про найменших учасників пікніка.

Одягаємося правильно

В першу чергу необхідно купити одяг для малюка, яка буде призначена спеціально для сімейних походів і пікніків. Нехай це буде кілька бавовняних футболок і шорти з щільного бавовни або джинси. Так чи інакше, вибирайте такі речі, де буде безліч кишень для необхідних дрібниць у вигляді дезинфектора для рук, вологих і сухих серветок, засоби від комарів і так далі. Завжди майте при собі в запасі тепліші речі і запасні легкі футболочки і шорти.

Вирушаємо на пікнік. Що потрібно брати на природу? - изображение 1

Вода і їжа

Здорово, якщо у вас є спеціальна термосумка, так ви зможете зберегти напої в прохолоді, а фрукти і овочі залишаться свіжими і не зіпсуються. Та ж ситуація стосується і дитячого харчування для найменших. У вас обов’язково повинен бути пристойний запас питної негазованої води для діток, дитячі сосиски і картопля. Малюкам до року можна купити спеціальні баночки дитячого харчування, а ваші старші дітки отримають море задоволення від того, що будуть смажити сосиски на багатті і піч картопля в фользі.

Вирушаємо на пікнік. Що потрібно брати на природу? - изображение 2

Правильно збираємося

Дозвольте вашій дитині брати активну участь в зборах на пікнік. Вислухайте побажання і пропозиції малюка, дозвольте йому зібрати свій рюкзачок самостійно. За необхідні розваги у вигляді іграшок, книжок або альбомів для малювання, нехай відповідає ваше чадо.

Не забувайте, що дітки швидко втомлюються. Тому дитячий намет або дорожній манеж стануть незамінними помічниками в питанні дитячого відпочинку. Для старших діток можна організувати гамак або ж просто місце для відпочинку в тіньовій стороні.

Намагайтеся не користуватися телефонами і планшетами на природі. По можливості вимкніть телефон і насолоджуйтеся природою і прекрасним часом, який ви проводите разом з сім’єю. Навчіть дітей тому, що коли ви збираєтеся разом для активного відпочинку, ніхто не використовує гаджети в якості розваги, а тільки для термінових дзвінків і навігації. Так ви створите відмінну сімейну традицію і відволічете діток від ігор і інтернету.

Схожі статті: