0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Вибираємо дитячий одяг для малюків

25.10.2020
186

Питання вибору речей для дитини є дуже важливим для батьків, оскільки від цього залежить не тільки те, як він буде виглядати, але і як він буде себе почувати. Перш за все, дитячий одяг для малюків повинна бути комфортною, якісної, приємною до тіла, пошитого з гіпоалергенних матеріалів, в міру вільної. Асортимент магазинів дійсно задовольняє цю потребу.

Вибираємо дитячий одяг для малюків - изображение 1

Вибираючи дитячий одяг для свого малюка, дотримуйтесь таким критеріям:

Звертайте увагу на склад тканини, з якої виконана річ. Якщо Ви вибираєте дитячий одяг для малюків на кожен день, вона обов’язково повинна бути зроблена з натуральних і екологічно чистих матеріалів: бавовни, льону, вовни – в залежності від пори року. Речі з цих тканин забезпечать природну циркуляцію повітря, т. Е. Дозволять шкірі дитини «дихати», а також запобігти появі попрілостей або алергії. Найбільш гігієнічною визнана одяг з льону завдяки її гігроскопічності і збереженню теплообміну. Шерсть – це саме той матеріал для дитячого одягу, який прекрасно зігріє малюка взимку без необхідності сильно його кутати. Високі теплозахисні властивості демонструють також фланель, байка, вельвет. Вони не так якісно пропускають повітря, проте в них дитині буде добре проводити час як на вулиці в теплий сезон, так і в холодну пору вдома або в дитячому саду. А ось купувати дитячий одяг з віскози для малюків не варто. Целюлоза, з якої виготовляється цей матеріал, піддається складній хімічній обробці. Крім того, візкоза пропускає ультрафіолетові промені, тому дитина в такому одязі зовсім не захищений від сонячних променів.

Вибираємо дитячий одяг для малюків - изображение 2

Про те, як навчити Ваше чадо берегти свої речі, незалежно від матеріалу і технології їх пошиття, читайте за посиланням.

Підбирайте речі відповідно до віку. Діти ростуть досить швидко, тому іноді складно вибрати одяг розмір в розмір. Але найголовніше – дитячий одяг не повинна сковувати рухів малюка, тому краще, якщо вона буде трохи більше за розміром, ніж потрібно дитині, яка не здавлювати і не перетягувати, не бути вузькою і дуже щільною. Запас на виріст – найкраще рішення.

Купуйте зручну і безпечну дитячий одяг для Ваших малюків. Такі речі не повинні містити будь-яких елементів, які можуть завдати шкоди дитині. Наприклад, при виборі дитячого одягу важливо пам’ятати, що шкіра малюків дуже ніжна. Тому покупка речей з грубими швами, ярликами і бирками, жорсткими кнопками і блискавками, які можуть натерти і поранити малюка, – табу для батьків. Речі для немовлят повинні бути м’якими і приємними на дотик. Застібки повинні бути перекриті захисними клапанами. Також не слід купувати дитячий одяг для малюка, що володіє вузькою горловиною, тугими резинками, дрібними гудзиками.

Всі ці вимоги строго дотримуються в нашому інтернет-магазині SMIL. У нас Ви можете придбати якісний одяг від українського виробника, яка порадує як малюків, так і їх батьків.

Схожі статті: