0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Трохи про дитячі боді

25.10.2020
348

Боді є одним з найбільш зручних елементів одягу для маленьких діток. Тому придане для малюків, яке готується ще до їх появи на світ, налічує стільки боді, скільки зможе зносити дитинка, поки через кілька тижнів з них не виросте. Як, з чим і до якого віку дітки носять боді, спробуємо розібратися.

Різноманітність боді

Дитячі боді бувають настільки різні, що зайшовши в магазин, хочеться купити їх все. Можна знайти як класичні білі боді, так і маленькі ошатні комбідрес з спідничками для дівчаток і краватками-метеликами для хлопчиків. Цей вид одягу виробники люблять стилізувати, тому часто можна зустріти боді-сукні, боді-футболки, боді-сорочки і так далі. Виглядає це дуже забавно, тому в кожному дитячому гардеробі обов’язково є хоч один незвичайний комбінезон. Зручні вони тим, що застібки між ніжок допомагають швидко і легко змінити підгузник, що не роздягаючи при цьому малюка повністю. Таким чином, можна провести гігієнічні процедури, навіть якщо дитина спить.

Трохи про дитячі боді - изображение 1

Для літнього та зимового періоду існують різні боді. У теплу пору вони тоненькі і з коротким рукавом, а коли холодно, то малюкам підбирають щільні боді з довгим рукавом або навіть боді-водолазки. Для немовлят існують комбідрес, до рукавчики яких вже пришиті спеціальні захисні рукавиці.

Боді зручні тим, що під них легко підчіплювати колготки і повзунки, так як сам комбінезон без штанців, а ще це незамінний помічник для батьків дітей старшого віку. Якщо ваше чадо вже навчилося ходити і просто обожнює активні ігри на вулиці, боді завжди сховає випадково оголену поперек від вітру і холоду. Мамам активних діточок відомо, що на дитячому майданчику неможливо встигнути за дитиною з метою «ще разок» заправити кофточку в штани. Тому надягаючи бодік, «кофточка» точно не задереться.

За ростом і віком

На жаль, боді випускають не для всіх вікових груп. Існують комбідрес для самих маленьких і для дорослих. А ось для старших діток, вони зустрічаються тільки, якщо це спеціальний костюм, наприклад, для танців. Проте, складності з пошуком якісного і красивого боді трапляються і з дворічними дітьми. У деяких магазинах, включаючи інтернет-магазини, можна знайти дитячі боді на трирічних дітей, але не старше. Як правило, цей вид одягу виготовляють на зростання до 92 см., Тому всі дуже індивідуально.

Трохи про дитячі боді - изображение 2

І пам’ятайте, що багато боді не буває. Цей чудовий комбінезон прекрасно служить як нижнім одягом, так і відмінною одиницею для комбінування речей і створення неповторного дитячого образу.

Схожі статті: