0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Типові помилки батьків, які обирають дитині святкове вбрання

2.12.2020
104

Вибираючи своїй дитині костюм на Новий Рік та Різдво, ви керуєтеся декількома критеріями, серед яких такі як ціна, якість речі, її прийнятний зовнішній вигляд і так далі. Тим не менш, багато батьків роблять невеликі помилки, коли збираються підготувати своє чадо до свята, але ми постараємося допомогти вам їх уникнути.

Я так сказала

Якщо вам дуже подобається он той сірий костюмчик з позолоченими гудзиками, а ваша дитина гидливо кривить від нього носик, тоді ви починаєте закипати і наполягати саме на вашому виборі. Зовсім неважливо як ви розмовляєте зі своїм чадом, спокійно або емоційно, важливий підсумок того вибору, який ви робите, не беручи до уваги думку власного сина чи доньки. Навіть якщо малюк погодився з тим, що сірий дійсно непоганий колір, в глибині душі він буде ображений на вас. Запитуйте у дитини, що йому подобається і в якому вбранні він сам вважає за краще зустріти прийдешні свята.

Типові помилки батьків, які обирають дитині святкове вбрання - изображение 1

Дешевше значить простіше

І ось ви дивитеся на два святкових костюма для вашого чада. Один костюм виглядає неймовірно красиво, він виконаний з якісних тканин і до нього не пришиті зайві деталі з серії недоречних бантів у дівчаток і «вбудованих» краваток у хлопчаків. Другий же, виглядає значно простіше. Там і рюші такі, що після свята точно відірвуться, і матеріал якийсь синтетичний, зате фасон нічого, хоча, що вже там, досить посередній костюмчик. Ціна у цих двох виробів суттєво різниться, але чи варто економити на святковому вбранні.

Ясна річ, що в кращому випадку, цей костюм ви надягнете на дитину максимум два рази, але ці рази можуть сильно зіпсувати настрій вашому малюку. Неякісні матеріали здатні «спарити» дитини всередині костюма, від чого він буде нервувати і злитися, а невдалий фасон може стати причиною заниженої самооцінки, якщо на інших діток ваш син або дочка побачить красивий і по-справжньому стильний наряд. Ідеальну гармонію ціни, якості та краси можна відшукати тут.

Чим старша дитина, тим «доросліше» одяг

Діти залишаються для батьків дітьми навіть тоді коли виростають і заводять власні сім’ї. Проте, вибираючи своєму чаду одяг, зокрема святкову, необхідно враховувати його вік і доречність наряду. Не можна надіти на дівчинку «плаття-тістечко», якщо їй вісім років, а ранок в школі не включає в програму сценки з перевдяганнями.

Типові помилки батьків, які обирають дитині святкове вбрання - изображение 2

Чим більше ви спілкуєтеся зі своєю дитиною, тим простіше вам буде вибирати для нього одяг та інші необхідні речі, і буде простіше шукати йому подарунки. Намагайтеся завжди бути ближче і тоді ви відчуєте, яким щасливим від цього стає маленький чоловічок.

Схожі статті: