0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Шкільні сукні для старшокласниць: вибираємо форму для юної модниці

3.11.2021
201

Якщо раніше шкільна форма для дівчинки була суворою і було важливо дотримуватися принципу «білий верх з чорним низом», то тепер гардероб дитини можна значно урізноманітнити. Достатньо замовити кілька класичних штанів, спідниць та сорочок, щоб школярка змогла створити десятки стильних образів на кожен день. Також сучасна шкільна форма для дівчаток може включати сукні, які підійдуть для щоденного носіння та для лінійок. Головне — підібрати відповідну модель, тому що в магазинах можна знайти одяг різного крою, фасону та стилю.

Шкільні сукні для старшокласниць: вибираємо форму для юної модниці - изображение 1

Актуальні фасони суконь

У магазині можна побачити сукні різного крою. Але це далеко не все, чому потрібно приділити увагу. Також враховуйте такі нюанси:

  • матеріал, який має бути натуральним, гіпоалергенним, приємним на дотик;
  • розмір, що має відповідати параметрам, віку дитини;
  • наявність декору, якого має бути мінімум (ґудзики, ажурний комір, нашивка);
  • відтінок, який не повинен бути надто яскравим, що викликає.

Якщо у вбрання є застібка, наприклад, кнопки або блискавка, важливо перевірити їхню працездатність. Але головне — це фасон, від якого залежить зручність носіння виробу.

Сукня з білим коміром

Серед усіх фасонів шкільних суконь одним із найпопулярніших можна вважати модель з білим комірцем. Світлі манжети відмінно відтіняють темний колір і надають образу урочистості. Також можна знайти моделі, доповнені декоративними ґудзиками, розташованих на грудях, та кишенями-обманками. Особливу увагу звертайте на вбрання, в якому можна відстебнути комір. Їх можна одягати щодня: на заняття у школі, на факультативи, на лінійки. При цьому рукави можуть бути довгими, середніми, короткими.

Шкільні сукні для старшокласниць: вибираємо форму для юної модниці - изображение 2

Розкльошені сукні

Такі моделі виглядають романтично, жіночно. Їх можна носити щодня, оскільки вони не сковують рухи, поєднуються з іншим одягом зі шкільного гардероба, наприклад, жакетами чи бомберами. Для зими варто вибирати одяг із вовни, а для весни та осені – щільного трикотажу. При цьому зупинятися на однотонних виробах необов’язково, тим більше, що зараз у моді принт клітина, горох, квіткові мотиви.

Фасон футляр

Сукня-футляр – типовий представник ділового стилю. Воно відмінно підкреслює фігуру, але може сковувати рухи, і зазвичай його вибирають для старшокласниць. Найбільше “футляр” підійде для лінійок, урочистих заходів та фотосесією. Якщо замовити модель без звуженого низу, сукню можна буде носити щодня. До речі, зараз особливо популярна сукня-футляр на запах, яка підходить будь-якій фігурі, завжди залишається актуальною.

Шкільний сарафан

Щоб дівчинка виглядала стильно за будь-яких обставин, для неї варто купити хоча б один класичний сарафан. Його можна носити разом із сорочками, блузками, гольфами та піджаками, тому багато хто вважає його гідною заміною шкільних спідниць. Особливість сарафанів у тому, що за їх допомогою можна створити різноманітні образи щодня. Усі моделі ділять на два види – з вирізом та на бретелях. Якщо перші більше підійдуть старшокласницям, то другі – першокласникам.

Якщо ви хочете, щоб дівчинка в школі мала діловий вигляд, почувалася комфортно і могла залишатися активною, вибирайте класичні сарафани або сукні А-силуету. А ось для лінійок та свят можна купити сукню з білим коміром чи «футляр». Головне, щоб вбрання подобалося дівчинці та відповідало шкільним правилам.

Схожі статті: