0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Що робити з одягом, з якої виросла дитина

28.10.2020
1056

Діти ростуть настільки швидко, що іноді навіть не помічаєш, як так сталося, що через всього одну зиму, красиві демісезонні черевички, куплені в середині осені, вже на початку весни не налазять на дитячу ногу. Проте, ваш малюк добре підріс і, можливо, навіть «перестрибнув» куплені на зимовій розпродажу літні речі. Давайте вирішимо, що будемо робити з тим, що стало вже не за розміром.

Викинути ?!

Ми розглядаємо цей варіант, тому що багато батьків не заморочуються про те, куди подіти пакет старих дитячих речей. Можна просто викинути непотрібне і на цьому проблема буде вирішена. Проте, не дивлячись на, здавалося б, варварський підхід до справи, є у нього і істотні плюси.

Якщо ви колись бачили людей, які шукають в сміттєвих баках їжу і одяг, значить ви точно розумієте про що зараз піде мова. Справа в тому, що погано це чи добре, але у таких людей теж є діти. Тому упаковану в пакет непотрібний одяг, можна просто покласти в сміттєвий бак і там вона знайде своїх господарів.

Віддати в дитячий будинок

Один з найгуманніших способів позбутися від непотрібних речей. Дітки, які ростуть без батьків в спеціальних центрах, дуже потребують як в іграшках і книжках, так і в одязі. Складіть старі речі вашої дитини і передайте в дитячий будинок. У цьому випадку можете бути впевнені, що цим вчинком ви точно зробите когось щасливішим.

Що робити з одягом, з якої виросла дитина - изображение 1

Продати

Існує величезна безліч спеціальних інтернет-майданчиків, де можна продати непотрібні дитячі речі. На таких сайтах можна продати одяг, яку переріс ваша дитина. Наприклад, речі з бирками або з коментарем про те, що бирки зняли, але встигли тільки приміряти. Ще добре продавати верхній одяг. Навіть найактивніші діти, часом примудряються залишати свої куртки в цілості й схоронності. Виперіть верхній одяг, оцініть, чи можна відносити її ще один сезон і якщо так, сміливо завантажуйте на сайт.

Що робити з одягом, з якої виросла дитина - изображение 2

Є ще категорія речей, яку краще не продавати. Наприклад, нижню білизну і зношені футболки. Сильно зношені светри, джинси з явними дефектами і так далі. Постарайтеся не вставляти на продаж те, що самі б можливо не купили. Краще такі речі віддати в дитячий будинок, ніж намагатися заробити на зжили себе речі.

Так чи інакше, завжди знайдеться місце, де непотрібні речі неодмінно стануть потрібними. Звільняючи полки в шафі від старого, відразу ж з’являється місце для нового. Наприклад, для брюк і кофтинок від марки дитячого одягу Smil.

Схожі статті: