0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Принципові особливості одягу для маленьких дітей

15.09.2020
160

І маленькі, і дорослі діти, потребують якісної і гарному одязі. Але для кожного віку є свої нюанси при виборі дитячих речей. Найбільше батьки переживають, коли мова заходить про немовлят і діток до трьох років, адже їм найскладніше повідомляти про свої бажання та вподобання.

Формування смаку у дитини

Можливо, з першого погляду, серед принципових особливостей дитячого одягу не повинно йтися про красу. Слід вести мову про натуральної тканини, правильному крої, зручних швах і так далі. Проте, формування смаку у дитини ніколи не можна відкладати «на потім». Безумовно, коли дитині п’ять місяців, він не бачить себе з боку, однак бути стильним вже з пелюшок – дуже важливо. Стиль не обмежується тільки вартістю одягу або її брендом. Він відчувається в інтуїтивному щодо дитини до одягу, до тих комбінацій, які він вибирає для себе, а це важливо.

Принципові особливості одягу для маленьких дітей - изображение 1

Почуття стилю не буває вродженим, як часто про нього говорять. Воно формується поступово, і відбувається це з самого раннього віку. Тому однією з найважливіших функцій дитячого одягу повинна бути естетична функція, цим ви дуже допоможете своєму малюкові.

До комфорту і безпеки

Зараз не проблема купити одяг для новонародженого, проблема якраз в тому, щоб знайти якісні речі для вашої дитини. Саме тому рекомендується звертати увагу на відгуки про ту чи іншу марку, не вибирати модні кофтинки та повзунки серед підробок і копій. Звертайте увагу на сертифікати якості виробів, цікавтеся, де і в яких умовах виробляються ці речі. Важливо, щоб тканина, з якої пошита одяг, була безпечною і не просякнута барвниками, здатними викликати алергію на ніжній шкірі малюка.

Принципові особливості одягу для маленьких дітей - изображение 2

Крім усього іншого, повернемося до питання швів і горловин. Для самих маленьких дітей сумлінні виробники випускають одяг з зовнішніми швами. Тому хороші речі для немовлят виглядають так, як ніби їх вивернули навиворіт. Горловини повинні бути широкими і застібатися на закриті тканиною клепки. Зовсім не допускаються блискавки або стандартні горловини, такі, як для дорослих діток. Те, що матеріал для пошиття дитячих речей повинен бути натуральним, знає кожна мати чи вагітна жінка. А ось про те, що тканина не повинна «кусатися», іноді забувають навіть скрупульозні бабусі. Уникайте прямого контакту ніжної шкіри малюка з «кусюча» матеріалами, а синтепонові конверти надягайте виключно на цілісний комбінезон.

До слова, синтепон є ідеальним матеріалом для вуличних комбінезонів, адже у деяких діток може бути алергія на пух.

Схожі статті: