0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Особливості нижньої білизни для дітей

24.11.2020
394

Турбота про здоров’я дитини виявляється практично у всіх діях його батьків. Вибір якісних дитячих товарів – це теж спосіб подбати про ваш чаді, адже чим молодша дитина, тим більше він залежить від вас і вашого вибору. Найделікатніша категорія дитячого одягу, звичайно ж, нижню білизну. Якщо помилитися у виборі трусиків і маечек, можна здорово нашкодити дитині, вже навіть не кажучи про те, як може бути при цьому зіпсовано його настрій.

Особливості нижньої білизни для дітей - изображение 1

Правильно вибираємо

Як і у випадку з будь-якою іншою дитячим одягом, нижню білизну дитини має бути натуральним, без жорстких швів і додаткової фурнітури. Але, крім бавовняної тканини існують деякі «обманки», на які дуже легко попастися навіть найбільш люблячим батькам. Наприклад, яскраве кольорове натільну білизну, яке так подобається малюкам, може викликати алергію, тому необхідно підбирати однотонні неяскраві речі без принтів.

Те ж саме відноситься і до різних бантикам і рюшам. Хлопцям ця проблема не страшна, а ось дівчатка дуже засмучуються, коли їм не дозволяють носити таку натільний одяг. Проте, дівчинки від чотирьох років можуть спокійно носити декороване нижню білизну, якщо деталі міцно і надійно пришиті до виробу.

Дуже важливо вибирати білизну строго за розміром. Інакше, у вашого чада будуть постійні дискомфортні відчуття, що не дозволить йому сконцентруватися на чомусь крім цих відчуттів. Дівчаткам протипоказані тугі гумки, які тиснуть і порушують кровотік малого таза.

Як економити на білизну

Як би дивно це не звучало, але одяг для малюків оптом один з найвигідніших способів економії. Не варто боятися слова «опт», адже багато виробників вважають товар за оптовими цінами вже від 5-10 одиниць, а це не так багато для дитячого нижньої білизни. Якщо ви побоюєтеся з якихось причин купувати відразу декілька комплектів білизни від незнайомого виробника, скооперуйтеся з іншими батьками, які теж хочуть спробувати великі закупівлі одягу для дитини за спеціальною ціною.

Особливості нижньої білизни для дітей - изображение 2

До альтернативних способів економії можна ставитися по-різному. Наприклад, економія на якості дитячої білизни абсолютно неприпустима, а ось на бренд і неабияк. Наприклад, нижню білизну від відомого у всьому світі дизайнера, буде коштувати в десятки разів дорожче, ніж аналогічний комплект від вітчизняного виробника. Тому шукайте свій універсальний спосіб дати своєму чаду тільки найкраще, щоб була висока якість і приємні ціни.

Схожі статті: