0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Одяг на перший період життя дитини

3.11.2020
140

Зустріч з крихіткою вже така близька, і прийшов час подумати про підготовку до пологів. Безліч питань виникає в голові майбутньої мами, і один з них: які речі потрібно підготувати і який одяг для дитини потрібна на перший період його життя?

Одяг на перший період життя дитини - изображение 1

По-перше, приготуйте тримайте поблизу і гроші – без цього обійтися ніяк не вийде. По-друге, слід подбати про те, щоб в наявності були засоби гігієни для малюка: підгузники, пелюшки, дитяче масло, крем під підгузник, присипка, мило для прання дитячий речей. По-третє, продумати гардероб на передпологовій і післяпологовий період для мами, а також підготувати одяг для дитини.

Якщо говорити про пеленании, то в даному випадку вибір залишається за мамою. Раніше гардероб малюка в перші місяці життя складався майже з одних пелюшок і сорочечок. Малюка сповивали, щоб він не рухав активно ручками і ніжками і ненароком не лякав себе. Зараз ця практика поступово сходить на «ні», і сучасна мама використовує пелюшки трохи за іншим призначенням, закриваючи ними дно ліжечка або коляски, вкриваючи малюка і злегка обмежуючи його руху під час сну.

Одяг на перший період життя дитини - изображение 2

Якщо ви дотримуєтеся нового погляду на такі речі, тоді спеціальний одяг для дитини вам просто необхідна. І тут вибір досить великий. Замість сорочечок зараз активно використовуються боді на зручних заклепках або кнопках, розташованих внизу або вгорі. Краще, якщо на рукавах будуть одвороти – це для того, щоб малюк не поранив себе, тренуючись рухати ручками. Другими за популярністю залишаються повзунки, що застібаються на плечах, – і в даному випадку дитяча мода не пішла так вже далеко, оскільки такі повзунки по-справжньому зручні. Звичайно ж, вам знадобляться пінетки, шкарпетки і маленькі шапочки з м’якої натуральної тканини. У холодний сезон не забудьте покласти комбінезон 56-го / 62-го розміру і теплу кофтину. Кожен вид одягу для дитини рекомендується взяти в подвійному екземплярі. Можна, щоб один з них був більш простий, а другий – утеплений. Складіть все речі в окрему чисту сумку, попередньо випрати та випрасувати їх.

Рішення про кількість одягу для своєї дитини мами приймають самостійно, але краще нехай речей буде трохи більше, ніж потім виявиться, що чого-небудь не вистачає. Окремо підготуйте комплект для виписки з пологового будинку. Речі повинні бути ошатними і практичними, щоб поїздка з пологового будинку додому пройшла вдало і не заподіяла незручностей малюкові.

А поки подорож до пологового будинку ще тільки планується, приділіть час підбору одягу для майбутньої дитини, відвідавши наш інтернет-магазин, де представлено все необхідне для Вашої крихітки. Нехай все пройде якнайкраще!

Схожі статті: