0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Может ли качественное детское белье стоить недорого?

10.03.2021
157

Щоб зробити правильний вибір при покупці дитячої білизни, до цього питання потрібно підійти відповідально. Тим більше, що білизна – це та категорія одягу, яку потрібно замовляти тільки у перевірених виробників. Майки, топи, трусики, футболки – вся ця продукція повинна бути виготовлена з якісного, натурального матеріалу, наприклад, бавовни. Тільки так можна виключити появу роздратування, алергії і інших проблем зі здоров’ям дитини.

Может ли качественное детское белье стоить недорого? - изображение 1

Якісні набори дитячої білизни – запорука зручності

Кожна дитина заслуговує найкращих умов для життя і розвитку. Це стосується не тільки харчування і дозвілля, а й вибору якісного одягу, включаючи нижню білизну для дівчаток або хлопчиків. Зараз в магазинах можна знайти різноманітні комплекти для повсякденного носіння. Майки, топи, шортики, трусики, колготи – все це потрібно купувати тільки у надійних виробників.

Может ли качественное детское белье стоить недорого? - изображение 2

Крім прийнятної ціни, нижню білизну для дівчаток і хлопчиків має володіти такими характеристиками:

  • Висока якість. В ідеалі, внутрішні шви повинні бути м’якими, акуратними, але міцними, щоб не дратувати ніжну шкіру малюка і не рватися при різких рухах.
  • Натуральність. Набори нижньої білизни для хлопчиків і дівчаток повинні бути виконані з натурального полотна, наприклад, бавовни або трикотажу. Ці тканини добре вбирають вологу, не викликають роздратування, не перешкоджають повітрообміну.
  • Зручність. Нижня білизна має бути не тільки високої якості, але і комфортне в носінні. Трусики і майки не повинні сковувати рухи, тиснути, натирати, сповзати з тіла.
  • Простота догляду. Так як нижня білизна – це елемент гардеробу, який дитина носить кожен день, з відходом проблем виникати не повинно. Якісні комплекти легко очищаються від забруднень під час ручної або машинного прання.
Может ли качественное детское белье стоить недорого? - изображение 3

Крім якості дитячої білизни необхідно звертати увагу на його зовнішній вигляд. Дитині більше сподобаються не однотонні вироби, а ті, що виконані з прінтована тканини. Дівчата оцінять вироби рожевих, білих, жовтих, бузкових відтінків, прикрашені квітковим принтом. Хлопцям підійдуть комплекти в синіх, зелених, сірих, чорних тонах з принтом у вигляді машинок, улюблених героїв з мультфільмів. Головне – не економити, так як від цього залежить здоров’я, комфорт дитини.

Недороге білизна: чи реально його знайти?

Вважається, що ціна дитячого одягу занадто висока. У деяких випадках це вірна думка, але також можна знайти магазини, в яких якісні комплекти коштують відносно недорого. Особливо, якщо замовляти цілий набір, що складається з декількох пар майок, трусиків, топів.

Також недорогий одяг можна купити під час розпродажу спідньої білизни. Але довіряти потрібно тільки перевіреним компаніям, які в процесі виробництва дотримуються світових стандартів і перевіряють готову продукцію на отсуствіє шлюбу.

Может ли качественное детское белье стоить недорого? - изображение 4

При цьому потрібно запам’ятати наступне:

  • колготки краще купувати з п’ятою, щільним носком, м’якою гумкою;
  • перевагу варто віддати трикотажу, до складу якого входить трохи синтетики, щоб матеріал приємно відчувався на тілі;
  • необхідно завжди перевіряти, чи є в трусиках бавовняна підкладка;
    дитячі комплекти потрібно підбирати строго за розміром (не більше і не менше), інакше не уникнути дискомфорту;
  • майки краще купувати тільки з широкими лямками;
    трусики-шортики підійдуть, як хлопчикам, так і дівчаткам

Вибір зручного білизни з бавовни від виробника буде оптимальним. В такому одязі дитина буде відчувати себе добре, а батькам не доведеться переживати про стан здоров’я малюка.

Схожі статті: