0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Гардероб хлопчика. Як виховати джентльмена

25.10.2020
137

Говорячи про свої майбутні діток, батьки асоціюють дівчаток з сукнями і бантиками, а хлопчиків з футболом і машинками. Ставитися до гардеробу хлопчика без ентузіазму стало нормою для сучасних сімей, але все-таки не буде зайвим потурбуватися про формування стилю майбутнього джентльменові.

Все як у дорослих

Багатьом відомо, що базовий гардероб – основа для будь-якого образу. Але не тільки дорослі поділяють свій одяг на базову, вечірню, домашню і так далі. Це правило поширюється також і на дитячі речі. Про те, як правильно підібрати дитині базовий гардероб, ми вже розповідали в цій статті, тому відразу переходимо до питання стилю одягу маленьких модників.

Гардероб хлопчика. Як виховати джентльмена - изображение 1

Можливо, зараз хтось із вас здивується, але не всіх маленьких хлопчиків слід рівняти на свого батька або іншого дорослого чоловіка. Навпаки, необхідно попрацювати над індивідуальністю дитини і показати йому, що «як тато» він може бути акуратний і охайний, але стиль тата і стиль малюка – це різні речі, які можуть перетинатися лише при бажанні самої дитини. Безумовно, завжди краще, коли в питанні стилю одягу майбутнього чоловіка консультує чоловік дорослий, проте тут необхідно терпіння, яке часто більш притаманне матерям.

Особливий підхід

Більше, ніж основи комбінування сорочок з брюками, вашому маленькому синові знадобиться увагу і схвалення. Хваліть дитину, а не критикуйте, дозволяйте самостійно робити вибір. Для хлопчиків особливо важливо зберігати «золоту середину» між умінням скласти власний образ і шопоголізм. Любов до перевдягань, яскравим вбранням і шопінгу краще залишити дівчаткам, а синочку прищепити базові знання про те, як потрібно себе одягати.

Гардероб хлопчика. Як виховати джентльмена - изображение 2

Буде цілком логічно, якщо ваш малюк відчує більше позитивних емоцій від того ж футболу, ніж від ранкових танців перед дзеркалом, тут головне – не порушити кордони. Проте, вибір одягу повинен стати для дитини цікавим і захоплюючим заняттям, а не перетворитися на банальну істерику.

Наприклад, хлопчаків можна захопити порівнювання одягу супергероїв з його власної. Зверніть його увагу на те, що впевнені в собі чоловіки одягнені в костюм, продуманий до дрібниць. Вкажіть дитині на те, що забарвлення костюма супермена дуже схожа на забарвлення футболки вашого малюка. Проведіть паралель між значущими героями з казок і мультфільмів і простежте за реакцією вашого сина. Якщо дитина ще не готовий до вивчення свого гардероба, то не варто його мучити, поверніться до цієї теми пізніше. Так чи інакше, ваші старання не залишаться без належної уваги.

Схожі статті: