0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Фемілі-стайл або сім’я як команда

6.11.2020
112

Все більшої популярності набирає таке явище як фемілі-стайл, коли всі члени сім’ї одягнені в єдиному стилі, в одній колірній гамі. Таке явище ми можемо спостерігати на відомих блогерів зірках шоу-бізнесу, коли вони з’являються на світських заходах немов команда. Чи доречний такий командний стиль сім’ї в звичайному житті для тих, хто не звик ходити по червоних доріжках кожен день?

Які бувають «проти»

Однаково одягнені мама з донькою або тато з сином завжди виглядають дуже ефектно, але рівно настільки ж і чудно. Не всі навколишні люди здатні зрозуміти цю тенденцію і проаналізувати для чого взагалі це робиться. Істотний мінус такого явища полягає в тому, що кожен з представників родини втрачає власну індивідуальність і стає частиною єдиного мислення. Це не так погано, коли мова йде про сім’ю, тим не менш, завжди важливо проявляти себе, особливо коли ми говоримо про діток. Щось в цьому є близьке до теми однаково одягнених близнюків, коли двоє різних дітей, змушені носити однаковий одяг через зовнішньої схожості.

Які бувають «за»

Як не крути, але виглядає це красиво і дуже забавляє дітей. Дітки самі прагнуть до цього подібністю і вітають його, так як для них переодягання є якоюсь грою. А ще така єдність в одязі примножує почуття безпеки, демонструє свою приналежність саме до цього «клану», відображає загальні принципи і особливості, властиві тільки тим, хто «відзначений» фірмовим стилем.

Фемілі-стайл або сім'я як команда - изображение 1

Існують і такі сім’ї, де навпаки, все вищеописане не несе ніякої цінності. Зате мода і оригінальність виходять на перший план. Якщо існує тенденція одягати дітей так само як і дорослих, чому не можна народити малюка точь-в-точь як батька? Соціальні мережі рясніють «парними» фотографіями мам і тат з дітьми, які демонструють мініатюрні версії дорослих суконь і костюмів.

Золота середина

Насправді, найвдаліший варіант це «примирити всі« за і «проти» і об’єднати їх. Використовувати фемілі-стайл не часто, не для походу в магазин, а на свята, заходи, куди приходять разом з дітьми. Робіть фотосесії в такому стилі, але в повсякденному житті обмежуйтеся просто стильними образами для себе і для дитини. А ще, наряжайтесь за настроєм і робіть це разом. Важливо, щоб вся сім’я, включаючи самих маленьких, брала участь у виборі тієї одягу, яка стане “візитною карткою” вашої сім’ї саме сьогодні.

Фемілі-стайл або сім'я як команда - изображение 2

Схожі статті: