0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Чому хлопчикам потрібні «чоловічі» іграшки

2.11.2020
156

Сучасні батьки вже відійшли від стереотипів про те, що дитячі іграшки потрібно жорстко ділити на «чоловічі» і «жіночі». І дівчаткам і хлопчикам потрібні ляльки, просто для хлопчаків вони будуть інші. Для обох статей підходять м’які іграшки, заводні, машинки на пульті управління і так далі. Проте, слід зафіксувати увагу саме на суто «чоловічих» іграшках і зрозуміти, для чого вони потрібні, та й чи потрібні в цілому.

Iграшковий будинок

Якщо ви – щасливі батьки різностатевих двійнят, значить вам просто необхідно зіграти з дітьми в одну захоплюючу гру. Побудуйте іграшковий будиночок прямо в дитячій, виберіть місце де буде сад, гараж, город та ігровий майданчик. Запропонуйте діткам прожити уявний день в цьому будинку, ніби вони там зовсім одні. Під час гри давайте підказки і направляйте малюків. Позоставте сина, якщо він захоче «приготувати вечерю». Це не погано для його майбутнього життя і в цьому немає нічого поганого. Проте, якщо він захоче зробити собі макіяж, зробіть жартівливе ненав’язливе зауваження. Зверніть увагу дитини на те, що макіяж можна робити тільки дівчаткам, а ось хлопчикам можна наносити театральний грим і ви обов’язково зробите це, коли будете грати в акторів.

Чому хлопчикам потрібні «чоловічі» іграшки - изображение 1

Та ж ситуація буде стосуватися дочки. Якщо раптом вона візьметься за іграшкову дриль, зверніть увагу малятка на те, що вона, звичайно, може скористатися дрилем, але це дуже важко і набагато легше з цим справляються хлопчики. Ось таким чином за допомогою різних іграшок ви зможете показати дітям деякі відмінності в поведінці чоловіків і жінок.

Іграшкова зброя

Багато батьків припускаються величезної помилки, купуючи синам іграшкову зброю і при цьому не коментуючи нове придбання. З давніх часів чоловік вважається воїном, захисником, але не всі батьки говорять про це дітям. Саме тому малюки копіюють поведінку героїв бойовиків і використовують іграшкові пістолети і ножі як засіб насильства, імітуючи сцени вбивства в своїх іграх. Тому дуже важливо навчити сина того, як грати з пістолетами, мечами та іншими подібними іграшками. Розповісти про те, чим відрізняється гра «у війнушку» від імітації перестрілки групи хуліганів. До слова, так само як ви промовляєте значення іграшок, слід промовляти значення того або іншого одягу, пояснюючи синові, чому у дівчат і у хлопців вона різна.

Чому хлопчикам потрібні «чоловічі» іграшки - изображение 2

На нашому сайті представлена ​​дитячий одяг для малюків оптом і в роздріб. У каталозі ви знайдете широкий вибір одягу як для маленьких хлопчиків, так і для підлітків.

Схожі статті: