0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов’язані з одягом

3.10.2020
158

Ваш «почемучка» підріс і тепер ви просто не уявляєте собі день без відповідей на серію нових і несподіваних запитань від нього. Найскладніші питання завжди стосуються безпосередньо самого малюка, починаючи від складного «як я з’явився на світло?» і до більш простого «чому ми надягаємо зелену футболку, а не білу?». З простими питаннями і спробуємо розібратися, адже малюків дуже хвилює те, як працює дорослий світ.

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов'язані з одягом - изображение 1

Чому одяг потрібно складати в шафу?

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов'язані з одягом - изображение 2

І справді, чому? Адже так зручно звалити все в одну купу і довго ритися в ній перед виходом з дому. Відповідь «тому що» точно не допоможе, інакше безлад забезпечений. Тут вам доведеться розповісти малюкові про те, як важлива акуратність в житті кожної людини. Що складені речі зберігають їм свіжість і економлять час. Що навіть найкрасивіша футболочка зробить людини нечупарою, якщо вона лежала на поличці в шафі, а в купі речей. Наведіть приклади хорошого і поганого зовнішнього вигляду на прикладі персонажів мультиків і кіно.

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов'язані з одягом - изображение 3

Чому потрібно викинути порване, якщо цього ніхто не бачить?

Часто дітки задаються питанням – навіщо потрібно викидати майже нову білизну, колготки, шкарпетки або піжами, якщо вони трохи порвалися? Адже цього точно ніхто не побачить, так для чого ж розлучатися з улюбленою річчю? Розкажіть дитині, що в першу чергу його зовнішній вигляд і одяг зокрема потрібна для нього самого. Що чиста і не порваний одяг, вмите обличчя і акуратна зачіска дозволять відчувати себе легше і впевненіше в собі. Що таким чином з легкістю вирішуються будь-які завдання, оскільки малюк буде відчувати себе бездоганно.

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов'язані з одягом - изображение 4

Чому ми так довго вибираємо одяг?

І для чого це мама сто раз думає, перш ніж купити плаття або костюмчик? Щось вивертає, дивиться, навіщо все це? Сподобалося – купили, в чому проблема? Для відповіді на це питання потрібно підкріплення у вигляді вашого власного прикладу, тому готуйтеся. Розкажіть малюкові про те, що таке стиль і образ, яку функцію виконує одяг, крім захисної. Тут вам доведеться продемонструвати свій гардероб, вказати на інших діток і на цих прикладах дати зрозуміти, що образ – це те, що сприймається оточуючими в першу чергу. Але разом з цим слід зазначити, що не можна судити людей по зовнішності, так чи інакше їх вибір відображає якісь інтереси або риси характеру. Наприклад, якщо у сусідського хлопчика на футболці зображений Папус з Фіксікі, значить він, швидше за все, дуже любить цей мультик. А якщо дівчинки бігають в рожевих сукнях і люблять туфельки, то швидше за все вони вважають себе принцесами і їм подобається грати в королівський прийом і салон краси.

Чому не можна? Відповідаємо на головні «чому», пов'язані з одягом - изображение 5

Звичайно, все не завжди саме так. Іноді дітки носять той одяг, який купили батьки на свій розсуд. І навіть багато дорослих орієнтуються виключно на комфорт, і не більше. Крім іншого, одяг повинен бути якісною, легко піддаватися пранні в пральній машині. Склад дитячого одягу переважно натуральний, за рідкісними винятками. Не бійтеся говорити маляті про все це, повірте, якщо раптом йому буде незрозуміло, то він вас перепитає.

Ви можете купити одяг для дитини в нашому інтернет-магазині.

Схожі статті: