0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Чи потрібно розповідати дітям про бренди їх одягу

5.11.2020
105

Є діти, які просто обожнюють вбиратися, а є батьки, які обожнюють наряджати своїх малюків. Здорово, коли мама і дитина разом ходять по магазинах, вибирають красиві речі, придумують нові образи на всі випадки життя. Дитина в цей момент відчуває себе особливим, адже батьки в один голос кричать про те, який він гарний і стильний. Але чи є тут якась межа? Що робити, якщо дитина раптом приходить в школу і розповідає про те, що його нові штани з останньої колекції іменитого дизайнера? Може бути не варто дитині знати, скільки коштує його брендовий одяг?

Чи потрібно розповідати дітям про бренди їх одягу - изображение 1

А чи є проблема?

Насправді безліч батьків не вважають, що хвалькуватість є поганою якістю їхньої дитини. Чому, якщо у нього є найкраще, не варто про це говорити, вірно? Проте, існують мами і тата, які категорично не сприймають такої поведінки ні серед дорослих, ні серед дітей. Особливо серед дітей, так як все, що має дитина, є заслугою його батьків. Принципи сім’ї якраз і визначають, чи є взагалі проблема в тому, що дитина розповідає про марках свого одягу, або цієї проблеми немає.

Чи потрібно розповідати дітям про бренди їх одягу - изображение 2

Погодьтеся, що якщо кожен день ваше чадо чує про те, як ви розповідаєте подругам про новій сукні від Dior, не приховуючи цифр на бирці, то і дитина не вважатиме подібні обговорення чимось неприйнятним для себе. Малюк просто прийме такі теми як нормальні для спілкування, і відразу ж застосує їх в садку або школі. Після такого наочного прикладу, всі ваші «так некрасиво» будуть просто проігноровані і підірвуть довіру дитини до вас. Тому, або не подавати поганий приклад, або не забороняти чинити так само.

Особисті теми

Якщо малюк, всупереч сімейному правилом «Не хвалитися», все одно продовжує робити це, вам необхідно вказати йому межі дозволеного в спілкуванні з іншими людьми. Спокійно поясніть дитині, що існують особисті теми і сімейні секрети. Порівняйте тему про брендовому одягу з темою чистки зубів, наприклад. Нікому не цікаво, яка в тебе зубна паста, навіть якщо вона найкраща. Якщо дитина не хоче йти на контакт, можна вдатися до крайніх заходів – просто забрати на час всі модні речі і замінити їх на звичайний одяг «noname». Дитина буде злитися і протестувати, але тоді вже точно відучитися хвалитися і виставляти марки своїх речей напоказ. Причому це стосується не тільки одягу. Чим раніше ви зможете прищепити малюкові духовні цінності і поставити їх вище матеріальних, тим менше проблем у вас буде виникати у вихованні сина чи доньки.

У каталозі на нашому сайті вас чекає дитячий одяг для малюків оптом і в роздріб.

Схожі статті: