0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Чи потрібно дарувати дитині одяг на Новий Рік

15.12.2020
144

Настають новорічні свята і ваш малюк вже в передчутті, адже це свято сповнений чарівництва, затишку і подарунків. Ви радієте разом зі своєю дитиною, але в глибині душі у вас є одне невирішене і найголовніше питання – подарунок під ялинку. Адже те, що ваше чадо просить в листі Дідові Морозу, він ще не асоціює з вами, а подарунок від батьків ще ніхто не відміняв.

Враховуємо вік дитини

Маленькі дітки найбільше будуть раді саме іграшок, так як одяг асоціюють виключно з фізичним комфортом. Крихітці буде незрозуміло навіщо йому потрібен новий красивий светр, коли у нього вже є ціла стопка теплого одягу. Тому дитині дошкільного віку найкраще одягу не дарувати.

Чи потрібно дарувати дитині одяг на Новий Рік - изображение 1

Зі школярами все складається трохи інакше. Дітки всі також заохочуємо пасажирів іграшки в подарунок, але вже відчувають себе людиною соціальним і в цьому соціумі вже є свої розмови, свої погляди на інших дітей. Тому разом з бажаною іграшкою, подаруйте своєму чаду красиву стильну річ або костюм. В якості подарунка вашому синові або доньці відмінно підійде зручний і красивий одяг для дітей від виробника ТМ СМІЛ.

А ось з підлітками з приводу подарунка найкраще радитися. Швидше за все, шопінг буде відмінним подарунком для дівчинки, а ось хлопчикам краще купувати одяг у звичайне час, не на свято.

Враховуємо інтереси дитини

Вік віком, а дітки все ж у всіх різні. Є дівчата, які ледь навчилися говорити, а вже такі модниці, що ніякі іграшки не замінять пару новий суконь. З хлопчиками все так же само. Можливо, ваш син дивиться на тата і хоче бути як справжній дорослий чоловік, тому з огляду на інтереси своїх дітей можна чітко зрозуміти, чи готові вони брати одяг в якості подарунка, або це буде їм зовсім нецікаво.

Чи потрібно дарувати дитині одяг на Новий Рік - изображение 2

Якщо ж ваш малюк, будучи школярем, абсолютно не проявляє ніякого інтересу до власних речей та ви чітко це бачите, не проявляйте наполегливість, загортаючи в барвисту обгортку ультрамодні джинси з дорогою дитячої колекції – дитина це не оцінить і навіть розчарується. Змушуючи своє чадо полюбити те, що йому поки що не «кохається», ви плекати в ньому не почуття стилю, а навпаки, відштовхуєте від теми формування образу.

Найкращий подарунок – це бажаний подарунок. Намагайтеся не пропускати повз вуха натяки вашої дитини і оцінити його інтереси, перш ніж купувати святковий презент. Нехай ваше свято буде сімейним і теплим, а ваша дитина найщасливішим!

Схожі статті: