0 800 33-05-63 Пн-Пт: 08:00-18:00

ru | ua

ru | ua

Пн-Пт: 08:00-18:00

Як правильно одягати грудничка

2.11.2020
209
Як правильно одягати грудничка - изображение 1

Прекрасні і важкі дев’ять місяців вагітності позаду і ось ви – мама і тато нової людини, дивіться на нього з ніжністю і хвилюванням. З пам’яті відразу стирається все те, про що говорили на курсах майбутніх батьків і ви насилу уявляєте, як надіти на цього малюка підгузник. Та й одними підгузниками тут не відбутися, треба вчитися одягати малюка в щось більш суттєве.

Як правильно одягати грудничка - изображение 2

Місце дії – пеленальний столик

Як правильно одягати грудничка - изображение 3

А може і не столик, але точно зручна для вас і малюка поверхню. Намагайтеся, щоб одягаючи грудничка, навкруги не відбувався хаос. Нехай бабусі, дідусі і інші родичі не нависають над вами і не намагаються давати підказок і порад. Робіть все повільно і намагайтеся не боятися, адже дітки це відчувають. Нехай ваші руки будуть теплі, а рухи плавні. Ви можете співати синові чи доньці пісеньку або розповідати про те, що саме робите в даний момент. Повірте, лише кілька перевдягань і все буде виходити саме собою.

Як правильно одягати грудничка - изображение 4

Вибираємо одяг

Дуже важливо вибрати такий одяг, в яку легко одягнути малюка. У кофтинок, комбінезонів, боді у горловини повинні знаходитися застібки. Те ж саме стосується і нижньої частини боді і чоловічків, коли кнопочки між ніжок просто необхідні. Ідеальною в цьому відношенні є дитячий одяг торгової марки Smil, тому шукайте її в нашому інтернет-магазині.

Як правильно одягати грудничка - изображение 5

У перші місяці життя ідеальної для вашої дитини буде одяг із запахом. Те, що заорюється, не вдягається через голову. Ви просто розвертаєте річ, кладете зверху малюка, а далі одягаєте ручки і нічки і заорюють інші деталі. Але такі речі, як правило, застібаються спереду, а не збоку або ззаду. Передня застібка не дозволить дитинці лежати на животі, тому сорочечки можуть підійти вам в пологовому будинку і перший час вдома.

Як правильно одягати грудничка - изображение 6

Слід не забувати про те, що одяг у новонародженого повинна бути підібрана за розміром, не бути занадто тісною або великий. Дитині має бути комфортно.

Чи не гутаперчеві дітки

Не забувайте, що ваш малюк ще не дуже готовий до того, щоб йому крутили ручки і ніжки як завгодно. Тому надягаючи кофточку або штанці, не намагайтеся вивертати малюка аби просунути його руку в рукав. Краще пристосувати рукав до дитини, а не навпаки.

Як правильно одягати грудничка - изображение 7

І найголовніше не забувати про те, що ви батьки, і у вас обов’язково все вийде. Всім бувають страшно виконувати перші дії пов’язані з купанням, подорожами, першим дорослим годуванням або щепленням і переодягання в цьому випадку далеко не виняток.

Як правильно одягати грудничка - изображение 8

Схожі статті: